€ 235.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 235000,- k.k.

M. Gandhilaan 34, Amsterdam

M. Gandhilaan 34 te Amsterdam,

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 20 januari 2018 ***

Ruim en licht 3-kamer maisonnettewoning, zij-ingang en berging gelegen in het rustige en groene De Aker. De woning is gelegen in een netjes en goed onderhouden complex vlakbij het winkelcentrum Dukaat en de tramhalte van lijn 1. Nabij uitvalswegen (A9 afslag Badhoevedorp)

Het complex is eind jaren '80 gebouwd en is voorzien van CV, dubbel glas, goede ventilatiemogelijkheden en natuurlijk een goede fundering.

Indeling:
Entree eerste etage, hal, toilet en trap naar de tweede verdieping, deur naar woonkamer met trapkast en toegang tot balkon, half open keuken aan de straat zijde (in de autovrije zijstraat).
Verdieping: overloop, slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer (over gehele breedte) aan de achterzijde (met extra zijraam), CV kast en badkamer met douche en wastafel en wasmachineaansluiting.). De keuken is nieuw geplaatst en voorzien van alle inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, vriezer, luxe kooktoestel, afzuigkap)


- Het betreft een voormalige huurwoning.
- Verkoper verkoopt met antispeculatie-beding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)
- Erfpacht afgekocht tot september 2039
- Servicekosten 2018 : 121,00 per maand
- Projectnotaris: Brummelhuis

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.Overdracht
Vraagprijs € 235.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 6 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 79 m2
Inhoud 215 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Nieuw-West

Amsterdam Nieuw West, met de Sloterplas en het Amsterdamse bos om de hoek, is in opkomst. De buurten Slotervaart, Sloterdijk, Slotermeer en Osdorp worden volledig opgeknapt. En je bent zo in de binnenstad met je fiets. Koop of huur daarom je huis of appartement in Amsterdam Nieuw West.

Meer info over deze wijk