€ 250.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 250000,- k.k.

M. Gandhilaan 132, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Leuk appartement op de begane grond en eerste verdieping gelegen in De Aker. De woning beschikt over een ruime woonkamer naar de ruime tuin met berging. De woning is zeer centraal gelegen in de groene woonwijk De Aker op nog geen 15 minuten van Amsterdam Centrum.

Omgeving:
Winkelcentrum Dukaat ligt om de hoek en biedt een groot aanbod aan diverse winkels. Op nog geen 10 minuten fietsen vindt u het Osdorpplein en het Sloterpark. Er is een goede ontsluiting naar zowel de A4, A5, A9 en de Ring A10. Op nog geen 5 minuten lopen stopt ook tramlijn 1.

Indeling:
Entree tot in de hal met meterkast en toilet. Op de begane grond een ruime lichte woonkamer met half open keuken, voorzien van een eenvoudig keukenblok. De woonkamer kijkt uit op de achtertuin van maar liefst 28m2, gelegen op het zuid-oosten met eigen berging. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer, voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- Tuin gelegen op het zuid-oosten;
- Twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping;
- Woonoppervlakte circa 81 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 28 februari 2039;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VVE diensten;
- Servicekosten van € 177,92 per maand voor appartement en voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 08 januari 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type maisonnette
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 81 m2
Inhoud 285 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Osdorp

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Osdorp? Amsterdam Osdorp is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Osdorp ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk