€ 295.000 k.k.
  • Bellen
€ 295000,- k.k.

Lutmastraat 16 -F, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Gelegen op toplocatie: nu te koop een heel leuk studio appartement van ca 46m2 midden in de Pijp op de hoogste etage met berging in de onderbouw.

Dit appartement ligt in de Lutmastraat, maar feitelijk in de Avercampstraat (rustig zijstraatje), tussen het Cornelis troostplein en de Tweede van der Helststraat in de zeer geliefde buurt ‘De Pijp’ (stadsdeel Zuid) met vlakbij het Sarpathipark, de Albert Cuypmarkt, Ferdinand Bolstraat en talloze trendy horeca en winkelgelegenheden en om de hoek met de Noord Zuidlijn.

Indeling:
entree in portiek, gemeenschappelijk trappenhuis, 4e etage entree woning, voorportaal, toegang tot woonkamer met half open keuken, vanuit de keuken toegang tot het balkon (oost gelegen) uitkijkend in de Avercampstraat, vanuit keuken toegang tot halletje met CV kast, en daarachter toegang tot badkamer met douche, toilet en wastafel.
In de onderbouw beschikt het appartement over een berging.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde MVGM
- Servicekosten 2018 : ca 90 euro per maand voor woning en berging
- Erfpacht afgekocht tot 1-12-2036
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 295.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 20 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 46 m2
Inhoud 145 m3
Aantal kamers 1

Reageer op woning: Lutmastraat 16 -F Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk