€ 250.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 250000,- k.k.

Loggerhof 36 -III, Amsterdam

** Let op! Voorrangsregeling voor Sociale huurders van de Alliantie! **

Ruim drie kamer appartement gelegen op de derde, tevens hoogste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. De ruime doorzon woonkamer is zeer licht door de grote raampartijen aan beide kanten. Het appartement beschikt over twee balkons met zowel aan de voor- als achterzijde vrij uitzicht op het groen.


Omgeving:
Gelegen aan een rustig hofje in de gezellige wijk de Botter met voldoende gratis parkeergelegenheid.
In de directe nabijheid bevindt zich het winkelcentrum Banne Centrum en op 10 minuten fietsen ligt het Buikslotermeerplein, een groot winkelcentrum met een breed scala aan winkels en tevens de beginhalte van de Noord-Zuidlijn. Verder zijn er voldoende sportgelegenheden in de buurt te vinden. Voor de rust fietst u in 15 minuten naar natuurgebied ’t Twiske en het Noorderpark is binnen 10 minuten te bereiken. Er is een bushalte op loopafstand en met de fiets bent u in een kwartier op de pont naar Centraal Station of binnen 10 minuten op de NDSM-werf. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de Ringweg A10 (S116 en S117), A8 en de A5.


Indeling:
De woning is gelegen op de derde, tevens hoogste, verdieping van het complex.
Entree op de derde verdieping, via gemeenschappelijk trappenhuis. Hal voorzien van meterkast en toilet met fonteintje. De ruime doorzon woonkamer met grote raampartijen aan beide kanten geeft toegang tot het zonnige balkon aan de achterzijde (zuiden). De dichte keuken is voorzien van eenvoudig keukenblok, cv opstelling (2012) en geeft toegang tot het balkon aan de voorzijde (noorden). Via de keuken kunt u de badkamer bereiken, voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting. De 2 ruime slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen.
Op de begane grond bevindt zich nog een ruime berging.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1967;
- Mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer;
- 2 balkons, een aan de voor- en achterzijde;
- Gelegen in een goed onderhouden complex;
- Woonoppervlakte 76 m² conform NEN2580;
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 17 augustus 2055;
- Professioneel beheerde VVE;
- Servicekosten circa € 101,04 per maand (woning en berging)

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid);
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet-bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Vaste project notaris Lubbers & Dijk in Amsterdam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning is de uiterste inschrijfdatum tot donderdag 24 oktober 12:00 uur (datum noemen ca 1 week na aanmelding en na 2 kijkblokken). Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 241 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Amsterdam-Noord

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Amsterdam-Noord? Amsterdam Amsterdam-Noord is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Amsterdam-Noord ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk