€ 330.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 330000,- k.k.

Loenermark 812, Amsterdam

* let op voorrangsregeling voor sociale huurders van Alliantie *

Gelegen in een rustige woonomgeving in Amsterdam Noord bevindt zich deze ruime hoekwoning met een woonoppervlakte van ongeveer 94 m² en een heerlijke zonnige achtertuin op het zuidwesten. Het huis heeft op de begane grond de beschikking over een tuingerichte woonkamer, een toilet en een ruime (woon) keuken aan de voorzijde van de woning. Op de eerste etage zijn drie goed bemeten slaapkamers en de badkamer.

Omgeving:
De Loenermark is centraal gelegen in Amsterdam Noord. Op loopafstand zijn het winkelcentrum "Buikslotermeerplein" met een grote diversiteit aan winkels, het Noorderpark en diverse openbaar vervoersverbindingen met o.a. de eindhalte van de Noord/Zuid lijn. Het centrum van Amsterdam wordt dus binnen mum van tijd bereikt. Dat zelfde geldt voor de diverse uitvalswegen, de Ring A-10 wordt in enkele auto minuten bereikt.


Indeling:
Begane grond:
Voortuin, stenen berging, entree van de woning, hal, meterkast, toilet, (woon)keuken, tuingerichte woonkamer en de achtertuin.
Eerst etage:
Overloop, drie slaapkamers, berging en de badkamer.


BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 1987
- Woonoppervlakte 94 m² (meetrapport aanwezig)
- Zonnige achtertuin, gelegen op het zuidwesten
- Drie goed bemeten slaapkamers
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 augustus 2037
- Energielabel A
- Projectnotaris Lubbers en Dijk
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende 2 jaar);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar
zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning is de uiterste inschrijfdatum tot 23 oktober Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 330.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Eindwoning
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 94 m2
Inhoud 275 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Amsterdam-Noord

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Amsterdam-Noord? Amsterdam Amsterdam-Noord is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Amsterdam-Noord ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk