€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 300000,- k.k.

Loenermark 809, Amsterdam

* let op voorrangsregeling voor sociale huurders van Alliantie *

Eengezinswoning met 3 slaapkamers in noord met een vrijgelegen tuin (zuid/westen)!

De ligging van het de woning is centraal. In de nabije omgeving treft u winkelcentrum "Buikslotermeerplein", diverse sportfaciliteiten (fitness, voetbal en tennis), diverse OV-verbindingen en vlakbij de noord zuid lijn dus ook vlakbij het centrum van Amsterdam. Parkeren kunt voor de woning en is vergunningsplichtig. De uitvalsweg A10 bereikt u in enkele autominuten.

Indeling:
Voortuin (Oost, ochtendzon) met vrijstaande stenen berging.
Entree woning, hal, links toegang tot de woonkeuken aan de voorzijde, half open met de woonkamer aan de achterzijde, separaat toilet, trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot woonkamer met schuifpui naar de tuin. De tuin is zowel voor als achter de woning waardoor u op elk gewenst moment van de dag kunt genieten van de zon.
Eerste verdieping: overloop, badkamer voorzien van inloopdouche en 2e toilet, ruime slaapkamer aan de voorzijde, berging, tweetal slaapkamers aan de achterzijde.

LET OP : tuin in gebruik is groter dan op kadastrale kaart en ook grootte perceel aangeeft. Feitelijk wordt slechts verkregen een ca 4,50 diepe bij ca 5 meter brede tuin. Dit is waarschijnlijk vooral van belang bij het aanvragen van een vergunning voor een eventuele uitbouw. Die zal gezien grootte van de tuin volgens het kadaster niet al te groot mogen zijn. De rest van de tuin was met een gebruikersverklaring van de gemeente door de oud huurder in gebruik.

BIJZONDERHEDEN
- Achtertuin op het Zuidwesten gelegen
- 3 goede slaapkamers
- 93m2 NEN rapport aanwezig
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 augustus 2037
- Projectnotaris Lubbers en Dijk
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 93 m2
Inhoud 325 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Noord

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Noord? Amsterdam Noord is hip and happening. Buiksloterham, de NDSM werf, de pekbuurt, het eye museum, de Molenbuurt en Overhoeks maken de wijk. Bovendien sta je met het pondje direct op Amsterdam CS.

Meer info over deze wijk