€ 475.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 475000,- k.k.

Lizzy Ansinghstraat 13, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 27 SEPTEMBER 2018 **

Een ruime maisonnette in een rustig straatje midden in de bruisende wijk De Pijp in Amsterdam. Deze voormalige huurwoning heeft 2 ruime slaapkamers en een totale woonoppervlakte van circa 93,5 m², een ruime woonkamer met half open keuken, een frans balkon aan de woonkamer, twee grote slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en een zonnig balkon op het zuiden. Op de begane grond is tevens de beschikking over een individuele berging. De canon voor de erfpacht is nog betaald tot december 2036 en het beheer van de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
De Lizzy Ansinghstraat is een rustige straat, een zijstraat van de Ferdinand Bolstraat en de 2e van der Helststraat, gelegen in een zeer levendige buurt in de populaire Pijp in Amsterdam om de hoek van het Cornelis Troostplein en 2e van der Helstplein. Vlakbij de Albert Cuypmarkt en binnen een paar minuten loop je zo naar het gezellige Sarphatipark, met op loopafstand vele leuke koffietentjes, wijnbarren (zoals, Glou Glou) en restaurantjes (zoals De Japanner, Spaghetteria, Loetje etc.) en vele winkels waar de Pijp zo bekend om is. Een paar minuten fietsen van hartje Centrum Amsterdam. Met de auto ben je via Utrechtse brug of Europaplein zit je zo op de A10 en A2. Daarnaast zijn er ook uitstekende openbaar vervoersvoorzieningen met de diverse tram- en buslijnen om de hoek en op loopafstand tevens de metro van de nieuwe Noord Zuidlijn.

Indeling:
Begane grond: Entree; trappenhuis; trap naar bergingen in de onderbouw.
Derde verdieping, galerij: toegang tot woning, gang, meterkast, trap naar boven, toilet, links aan de galerijzijde (de galerij ligt aan een ruime en zeer groene binnentuin van het complex) de woonkeuken half open met de woonkamer aan de voorzijde met frans balkon.
Trap naar verdieping, ruime overloop met lichtkoepel, CV kast, achterzijde ruime slaapkamer, voorzijde ruime slaapkamer met toegang tot het balkon zuid met uitzicht op het Okura o.a., badkamer in het midden met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Tevens een bergkast op deze etage.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1985
- Woonoppervlakte ca. 93,5 m² (NEN gemeten)
- Kozijnen voorzien van dubbel glas
- Intergas CV-ketel (2004)
- Erfpacht canon is afgekocht tot 01-12-2036
- Professioneel beheerde VVE
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Servicekosten appartement en berging ca € 146 per maand (2018)
- Het betreft een voormalige huurwoning; niet zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 475.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 3 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 93 m2
Inhoud 310 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk