€ 495.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 495000,- k.k.

Linnaeuskade 39 -3, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Een buitenkansje! Heerlijke dubbele bovenwoning van 99m2, gelegen in het bruisende Amsterdam Oost en uitkijkend over het water.

Omgeving:
Deze prachtige woning is gelegen aan de rand van Watergraafsmeer.
In de Watergraafsmeer heeft u het gevoel van wonen in een dorp maar met alle voorzieningen van de stad binnen handbereik. Diverse winkels, gezellige restaurants en cafe’s liggen op steenworp afstand aan de Linnaeusstraat en de Oranje-Vrijstaatkade. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u alles vinden op de Middenweg en winkelcentrum Oostpoort. In de directe omgeving zijn goede scholen gelegen, basisscholen de 5e Montessori en WSV liggen om de hoek en de Frankendaelschool, een kleine basisschool, is de school waar u op uitkijkt. Maar ook de middelbare school het Montessori College Oost ligt zelfs op loopafstand. Voor ontspanning en recreatie kunt u terecht in het nabij gelegen park Frankendael of het Oosterpark. Tevens zijn er diverse sportfaciliteiten, waaronder ook de Jaap Eden schaatsbaan.
Ook voor openbaar vervoer, park, sportaccommodaties etc. geldt dat alles op loopafstand ligt. Binnen enkele minuten rijdt u op de ring A10 en er zijn prima bus- en tramverbindingen richting het centrum. De NS-stations Amstel, Muiderpoort en Science Park liggen eveneens in de nabije omgeving van de woning.

Indeling
U bereikt dit fijne appartement via een gezamenlijk trappenhuis, vanaf de tweede verdieping heeft u een eigen trap naar de derde verdieping. De derde verdieping heeft een ruime woonkamer, aparte keuken en losse slaapkamer. Aan de voor en achterzijde heeft u een balkon gelegen! Tevens vindt u op deze etage de keurige badkamer v.v. toilet, douche en wastafel. Met de trap omhoog komt u op de vierde verdieping, een keurige voorzolder met opbergruimte en nog een slaapkamer. De grootste slaapkamer bevindt zich ook op zolder, hier krijgt u tevens de toegang tot de vliering van ruim 4 m2.

Bijzonderheden:
- Uitkijkend over het water;
- Twee balkons;
- Drie slaapkamers;
- Woonoppervlakte 99 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 augustus 2063;
- Vaste projectnotaris Loyens en Loeff. in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VVE Beheer;
- Servicekosten van € 130,85 per maand voor appartement (2019);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 495.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1929
Indeling
Oppervlakte 99 m2
Inhoud 310 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oost/Watergraafsmeer

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oost/Watergraafsmeer? Amsterdam Oost/Watergraafsmeer is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oost/Watergraafsmeer ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk