€ 210.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 210000,- k.k.

Lex Althoffstraat 27 -3, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu te koop een twee kamer hoek appartement ca 43m2 met zolderberging ca 18m2 direct boven de woning. Lichte woning met 2e balkon met vrij zicht naar het Gerbrandypark. Gelegen in Amsterdam West (Slotermeer), in de nabijheid van winkels en Plein 40/45, Sloterplas en -park, openbaar vervoer, gratis parkeren, scholen en Ring A10.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de 4e etage. Vanuit het trappenhuis toegang tot de woning, gang met meterkast en separaat toilet, toegang tot de keuken aan de achterzijde met deur naar balkon en toegang tot de badkamer (douche, wastafel en wasmachineaansluiting), vanuit de hoek toegang tot de woonkamer met inbouwkast en deur naar balkon, en van daaruit is de slaapkamer bereikbaar gelegen op de hoek, veel licht. Vanuit de slaapkamer ook toegang tot de badkamer.
Via de gemeenschappelijke trap is de zolder bereikbaar, alwaar alleen een berging aanwezig voor de woningen op de 4e etage. Deze zolderberging ligt geheel boven de woning en is ca 17,96 m2 groot. Verder beschikt de woning ook over een berging op de begane grond van ca 2,7 m2.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019: ca 85,69 per maand voor de woning en € 28,66 voor de zolderberging en 17,72 voor de berging op de begane grond
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 mei 2059
- Projectnotaris Schut van Os Notarissen
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben.
- Verkoper behoudt zich tot tekenen koopakte het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 24 april 2020. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 210.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1953
Indeling
Oppervlakte 43 m2
Inhoud 147 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Slotermeer-Noordoost

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Slotermeer-Noordoost? Amsterdam Slotermeer-Noordoost is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Slotermeer-Noordoost ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk