€ 225.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 225000,- k.k.

Lex Althoffstraat 25 hs, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 3 SEPTEMBER 2018 **

Buitenkans, nu te koop een dubbele benedenwoning met 4 kamers in Amsterdam West (Slotermeer) met eigen tuin aan een rustige binnentuin. Gelegen aan het GerBrandy park. In de nabijheid van winkels en Plein 40/45, Sloterplas en -park, openbaar vervoer, gratis parkeren, scholen en Ring A10.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de beletage en het souterrain van het gebouw. Vanuit het trappenhuis toegang tot de woning, gang met toegang tot de woonkeuken aan de achterzijde, een toilet, woonkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde. Trap naar beneden, daar nog 2 slaapkamers met toegang tot de tuin van bijna 25m2, uitkijkend in het groen, en grenzend aan een afgesloten binnentuin, verder daar de badkamer met douche en wastafel.

De woning beschikt over een berging op de begane grond van ca 2,5m2.

Bijzonderheden:
- 4 kamer appartement met tuin
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 31 mei 2059
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Servicekosten appartement en berging ca € 158 per maand (2018)
- Het betreft een voormalige huurwoning; niet zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 225.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1953
Indeling
Oppervlakte 68 m2
Inhoud 240 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Nieuw-West

Amsterdam Nieuw West, met de Sloterplas en het Amsterdamse bos om de hoek, is in opkomst. De buurten Slotervaart, Sloterdijk, Slotermeer en Osdorp worden volledig opgeknapt. En je bent zo in de binnenstad met je fiets. Koop of huur daarom je huis of appartement in Amsterdam Nieuw West.

Meer info over deze wijk