€ 290.000 k.k.
  • Bellen
€ 290000,- k.k.

Lekstraat 9 -3, Amsterdam

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT EN MET 3 APRIL 2019 !!

Gelegen in een rustig gedeelte van de populaire Rivierenbuurt bevindt zich deze leuke twee kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 50 m2 op de derde verdieping (tevens de bovenste woonverdieping) met een balkon op het zuiden. Het huis beschikt over een L-vormige woonkamer (de tweede slaapkamer is ooit bij de woonkamer getrokken, maar dit kan ook eenvoudig weer gerealiseerd worden), een dichte keuken, badkamer met wastafel, douche en toilet en een ruime slaapkamer aan de achterzijde. Daarnaast is er nog de beschikking over een groet berging op de zolderverdieping van ongeveer 9 m2.
De canon voor de erfpacht is nog afgekocht tot medio 2064 en het beheer door de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
De Lekstraat is gelegen in de populaire Rivierenbuurt in Amsterrdam Zuid. Op loopafstand zijn er diverse voorzieningen, zoals diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen in de Rijnstraat, leuke horeca gelegenheden en het Mirandabad. Iets verder is gelegen het groene en ruim opgezette Amstelpark. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen trams en bussen richting Amsterdam Centraal, tevens is dit goed te bereiken met de fiets. Met de auto is de Ring A10 binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis.
Derde verdieping:
Overloop; meterkast; Entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; L-vormige woonkamer; badkamer met toilet, wastafel en douche; ruime slaapkamer; keuken met eenvoudig keukenblok, wasmachine aansluiting, cv-opstelling (Intergas HR, 2004) en toegang tot het balkon op het westen.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1928
- Woonoppervlakte circa 50 m² (meetrapport aanwezig)
- Balkon van circa 2 m², gelegen op het zuiden
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15 januari 2064
- Actieve vereniging van eigenaren, welke professioneel wordt beheerd middels een meerjaren onderhoudsplan
- Servicekosten € 129,32 per maand
- Verwarming en warm water middels eigen CV-ketel (Intergas HR, 2004)
- Kozijnen voorzien van dubbele beglazing
- Berging op de zolderverdieping van circa 9 m²
- Projectnotaris Loyens & Loef
- Oplevering in overleg
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 290.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 29 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1928
Indeling
Oppervlakte 50 m2
Inhoud 153 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Lekstraat 9 -3 Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk