€ 540.000 k.k.
  • Bellen
€ 540000,- k.k.

Laan der Hesperiden 16 H, Amsterdam

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
11 april 2019.

In de Stadionbuurt in Amsterdam Zuid bevindt zich aan de Laan der Hesperiden, deze verrassend ruime en lichte woning op de begane grond met patio. De woning heeft op de begane grond de beschikking over maar liefst 93 m2 aan woonoppervlakte, welke is verdeeld over een grote slaapkamer, badkamer, separaat toilet, aparte keuken en een royale woonkamer. Daarnaast is er een vaste trap naar de kelder, waar nog eens 36 m2 aan oppervlakte aanwezig is. De kelder heeft een stahoogte van 1.95 meter, dus kan nog voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De canon voor de erfpacht is nog langdurig vooruitbetaald tot en met medio 2063 en het beheer door de Vereniging van Eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd. Kortom, een heerlijk appartement op een fantastische locatie!!

Omgeving:
De woning is gelegen in de populaire stadionbuurt in stadsdeel Zuid. De buurt kenmerkt zich door een rustige woonomgeving. Op de Marathonweg, Olympiaplein en Stadionplein bevinden zich de winkels voor dagelijkse boodschappen en ook zijn hier diverse leuke horecagelegenheden. Verder is er elke zaterdag om de hoek op de Marathonweg een markt en is er op het nieuwe Stadionplein ook een markt, diverse winkels en een museum. Voor sport en ontspanning kan men terecht in het Vondelpark en het Beatrixpark en iets verderop het Amsterdamse Bos. De bereikbaarheid van dit appartement is zeer goed te noemen. Er zijn diverse tram- en bushaltes in de buurt, zoals de haltes Olympiaplein, Olympiaweg en Haarlemmermeerstation, waarvandaan tram- en buslijnen in alle richtingen vertrekken. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 wordt binnen mum van tijd bereikt.

Indeling:
Begane grond:
Entree van de woning; hal; royale woonkamer; keuken; patio/tuin; tussen hal; separaat toilet; badkamer met wastafel en douche; royale slaapkamer; vaste trap naar de kelder.
Kelder:
Grote open ruimte van ca. 36 m2


Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1928
• Woonoppervlakte ca. 93 m² (meetrapport aanwezig)
• Kelder van ca. 36 m2 met een stahoogte van 1.95 meter
• Erfpachtcanon vooruitbetaald t/m 15-12-2063
• Kozijnen voorzien van dubbel glas
• Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
• Maandelijkse VVE bijdrage circa € 155,45 per maand
• Projectnotaris Loyens & Loeff
• Aanvaarding in overleg
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 540.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 24 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1928
Indeling
Oppervlakte 93 m2
Inhoud 420 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Laan der Hesperiden 16 H Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk