€ 350.000 k.k.
  • Bellen
€ 350000,- k.k.

Laagte Kadijk 80, Amsterdam

Op een van de mooiste stukjes van Amsterdam centrum, de Kadijken, bieden wij deze rustige en fijne twee kamer woning van 55 m² aan, gelegen op de tweede verdieping van het gebouw en uitkijkend over het de Entrepotdoksluis! Het appartement heeft een heerlijke fijne woonkamer met balkon gelegen op het oosten, vanuit hier kijk je heerlijk het water over. De slaapkamer ligt aan de rustige achterzijde, aan het binnenplaatsje. De woning is gelegen op erfpacht, waarbij het huidig tijdvak (2035) is afgekocht. De VvE wordt professioneel beheerd door Vve Beheer Amsterdam.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen aan een mooie locatie in een sfeervolle buurt. Deze locatie is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest geliefde buurten van Amsterdam; de Oostelijke Eilanden en Kadijken. Zodra u de deur uitloopt vindt u alle voorzieningen en winkels voor uw dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen. Het Oosterpark en Wertheimpark liggen op loopafstand, evenals de groene Plantage buurt en er zijn nabij meerdere sportscholen te vinden. Op loopafstand treft u het Scheepvaartsmuseum, Tropenmuseum, stadsstrand Roest, Artis, Hortus Botanicus, Theater Carré en Waterlooplein, evenals tal van leuke restaurants en hotspots zoals de Plantage, café Bloem, café Louie Louie, Filmtheater Kriterion en de Biertuin. Binnen enkele fietsminuten staat u in hartje Centrum, maar ook met tram bent u snel verplaatst, lijn 9, 10 en 14 liggen om de hoek. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning.

Indeling:
Entree vanaf de binnenplaats van de woningen Laagte Kadijk 77 - 85. Goed onderhouden trappenhuis met op de tweede verdieping de entree van deze woning. Compacte hal met separaat toilet en badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Een bergkast in de hal. Aan de achterzijde van de woning de slaapkamer met zicht op de Laagte Kadijk, het binnenplaatsje met speeltuin. Aan de voorzijde een lichte woonkamer met open keuken, voorzien van eenvoudig keukenblok. Rond balkon bereikbaar vanuit de woonkamer met vrij uitzicht over de Entrepotdoksluis. Tevens beschikt de woning over een berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1983;
- Vanuit de woonkamer en balkon uitkijkend over het water;
- Woonoppervlakte circa 55 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 maart 2035;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Vve Beheer Amsterdam;
- Servicekosten van € 130,95 per maand voor appartement en € 8,72 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 24 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 55 m2
Inhoud 179 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Laagte Kadijk 80 Amsterdam Oostelijke Eilanden/Kadijken

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oostelijke Eilanden/Kadijken? Amsterdam Oostelijke Eilanden/Kadijken is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oostelijke Eilanden/Kadijken ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk