€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 300000,- k.k.

Kromme-Mijdrechtstraat 88 3, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 3 OKTOBER 2018 ***

Nu te koop in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid, een leuk en licht 2 kamer appartement van ca 50m2 met balkon over gehele breedte aan de achterzijde. Met 2 (!) losse bergingen op zolder.

Gelegen middenin de Rivierenbuurt in een bomenrijke straat, om de hoek met de Amsteldijk en nabij de Rijnstraat, met vele winkels, supermarkten en horeca. Maar ook in de omliggende straten supermarkten, bouwmarkten en restaurants aanwezig. Vlakbijj Ring A10 via Utrechtsebrug gelegen en de stad is op fietsafstand via de Van Woustraat. Gelegen vlakbij station Amsterdam Amstel.

Indeling:
Centraal trappenhuis (slechts gedeeld met de bewoner van de 2e etage), 3e etage toegang woning, overloop, met rechts aan de voorzijde de ruime en lichte woonkamer (L vorm), in het midden de badkamer (eenvoudig), met douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde rechts de woonkeuken (eenvoudig geen apparatuur) met toegang tot balkon, en aan de linkerachterzijde de slaapkamer ook met deur naar het balkon op het Zuiden, met uitzicht op het geheel vernieuwde Rivierstaete.
Op zolder bevinden zich 2 zolderkamers (1 aan de voorzijde, en een grotere aan de achterzijde)t zich behorende bij de woning.

BIJZONDERHEDEN
- 49,5m2 NEN ingemeten
- 2 bergingen op zolder (niet aaneengesloten)
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2018 : ca 122 voor woning en bergingen
- Erfpacht afgekocht tot 15-01-2064
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1929
Indeling
Oppervlakte 49 m2
Inhoud 158 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk