€ 300.000 k.k.
  • Bellen
€ 300000,- k.k.

Kromme-Mijdrechtstraat 86 -3, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu te koop in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid, een leuk en licht 3 kamer appartement van ca 51m2 met balkon over gehele breedte aan de achterzijde, met ruime berging op zolder ca 11m2.

Gelegen middenin de Rivierenbuurt in een bomenrijke straat, om de hoek met de Amsteldijk en nabij de Rijnstraat, met vele winkels, supermarkten en horeca. Maar ook in de omliggende straten supermarkten, bouwmarkten en restaurants aanwezig. Vlakbijj Ring A10 via Utrechtsebrug gelegen en de stad is op fietsafstand via de Van Woustraat. Gelegen vlakbij station Amsterdam Amstel.

Indeling:
Centraal trappenhuis, 3e etage toegang woning, overloop, met in het midden aan de achterzijde de keuken (geen keuken aanwezig), met toegang tot balkon, en aan beide zijden van de keuken een slaapkamer, beide ook met toegang tot het balkon (zuid, met uitzicht op het geheel vernieuwde Rivierstaete), in het midden de nette badkamer met wastafel, toilet, douche en wasmachine aansluiting, aan de voorzijde over de gehele breedte de woonkamer met zijkamer.
Op zolder bevindt zich nog een ruime zolderkamer behorende bij de woning.

BIJZONDERHEDEN
- 50,7m2 NEN ingemeten
- 1 berging op zolder ca 11m2
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca 120 voor woning en berging per maand
- Erfpacht afgekocht tot 15-01-2064
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 20 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1929
Indeling
Oppervlakte 51 m2
Inhoud 162 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Kromme-Mijdrechtstraat 86 -3 Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk