€ 325.000 k.k.
  • Bellen
€ 325000,- k.k.

Kromme Leimuidenstraat 7 -2, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT EN MET 11 JANUARI 2019 ***
Het is mogelijk ook voor niet sociale huurders van de Alliantie meteen al een afspraak te maken om te komen kijken.

Leuk en licht 3 kamer appartement in de gewilde Hoofddorppleinbuurt! Gelegen op 2e tevens hoogste woonlaag.

Het appartement is gelegen aan de gezellige en kindvriendelijke Kromme Leimuidenstraat in de Hoofddorppleinbuurt. Deze buurt kenmerkt zich door een aantrekkelijk en gevarieerd winkelaanbod. Het Hoofddorpplein, met verschillende gezellige cafés en restaurants, is letterlijk op loopafstand gelegen. Met de fiets bent u binnen 10 minuten via het Vondelpark in het centrum.

Indeling
Entree trappenhuis vanaf de straat, toegang woning op de 2e etage, hal van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn. Rechts aan de voorzijde de ruime L vormige woonkamer met drie grote raampartijen waardoor er veel licht naar binnen valt. In het midden de badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Aan de achterzijde van de woning in het midden de dichte keuken (eenvoudig) met deur naar het balkon. Aan weerszijden van de keuken een slaapkamer beide met openslaande deuren naar het balkon (ochtendzon), 1 slaapkamer is voorzien van een kast waarin de wasmachine aansluiting zich bevindt.
Op de zolderverdieping (3e etage) bevindt zich een separate berging van ca. 6m2 aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- Gelegen op EIGEN GROND !! (dus geen erfpacht!)
- Professioneel beheerder Alliantie VVE Diensten
- Circa 57 m2
- Berging ca. 6 m2 direct erboven gelegen op de zolderverdieping
- Servicekosten ca. € 126,89 (woning) plus ca 13,48 (berging) per maand 2019
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Erfpachtcanon afgekocht tot 1 december 2034
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 12 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1929
Indeling
Oppervlakte 57 m2
Inhoud 185 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Kromme Leimuidenstraat 7 -2 Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk