€ 450.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 450000,- k.k.

Karel du Jardinstraat 62 -A-3, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

In een leuke bomenrijke straat in de Pijp hebben wij nu te koop een ruim 3 kamer appartement van ca 73m2 met goede zolderberging (ca 16m2) gelegen om de hoek van het Van der Helstplein en Henrick de Keijserplein.

Dit appartement ligt in een sfeervolle rustige straat in de zeer geliefde buurt ‘De Pijp’ (stadsdeel Zuid) met vlakbij het Sarpathipark,Ferdinand Bolstraat, Cornelis Troostplein, Van Woustraat met talloze trendy horeca en winkelgelegenheden op loopafstand en vlakbij de Noord Zuidlijn en de Albert Cuypmarkt.

Indeling:
entree in portiek, gemeenschappelijk trappenhuis, entree woning, hal, rechts een ruime woonkeuken, rechtdoor een ruime slaapkamer beide aan de achterzijde gelegen, beide met toegang tot het zonnige balkon (Zuid). Verder een deur naar de woonkamer, van waaruit de 2e eveneens ruime slaapkamer (desgewenst ook grote L woonkamer mogelijk) toegankelijk is, vanuit de hal ook toegang tot de badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel (eenvoudig).
Op de zolderverdieping beschikt het appartement over een goede zolderberging van ca 16m2 aan de achterzijde.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca 80,26 per maand voor woning en ca 4,73 voor de berging
- Erfpacht afgekocht tot 30-11-2050
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 450.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1921
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 240 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk