€ 300.000 k.k.
  • Bellen
€ 300000,- k.k.

Kanaalstraat 188 III, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 3 SEPTEMBER 2018 **

Midden in Oud West aan een van de leukste straatjes in OudWest, op de Kanaalstraat, om de hoek van de Jacob van Lennepkade en de JP Heijestraat bieden wij dit leuke 2 kamer appartement van ca 49m2 aan op eigen grond (!) met balkon en berging op zolder. De woning is gelegen in een rustige zijstraat van de JP Heijestraat met op loopafstand diverse restaurants, een supermarkt en vele winkeltjes. Het Vondelpark, de Overtoom, de Kinkerstraat bevinden zich allen op 5 minuten loopafstand!

De indeling van dit appartement is als volgt;
Entree op 3e etage, hal, toegang badkamer met douche, toilet en wastafel (eenvoudig), toegang tot de woonkamer met open keuken aan de achterzijde met deur naar het balkon. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde, ook aan het balkon gelegen.
Op de zolderetage bevindt zich nog een berging (geen ramen, inpandig) van ca 5m2.

Bijzonderheden:
- circa 49m2
- Gelegen op eigen grond!! - Servicekosten ca € 136 per maand
- Projectnotaris Loyens en Loeff te Amsterdam
- Voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1913
Indeling
Oppervlakte 49 m2
Inhoud 157 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Kanaalstraat 188 III Amsterdam Stadsdeel West

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel West

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam West? De Hallen, de Overtoom, het Westerpark, Bos en Lommer en de Kinkerbuurt maken van Amsterdam West een fantastische plek. De Houthavens zijn het nieuwste stukje Amsterdam West.

Meer info over deze wijk