€ 360.000 k.k.
  • Bellen
€ 360000,- k.k.

Johannes van der Waalsstraat 12 -2, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT EN MET 27 DECEMBER 2018 *** Het is mogelijk meteen al te komen kijken, ook voor niet-huurders van Alliantie.

Nu te koop, midden in de gewilde Watergraafsmeer bieden wij dit ruime en leuke appartement aan, voorzien van 2 goede slaapkamers en een ruime doorzonwoonkamer met open keuken, gelegen op de 2e tevens hoogste etage.

Het appartement is zeer centraal gelegen met het winkelcentrum Christiaan Huygensplein, de diverse sportvelden, de Jaap Edenbaan en uitvalsweg Ring A-10 in de directe nabijheid. Halte tramlijn 9 (en bus) is op loopafstand. In de nabijheid van het appartement liggen maar liefst 3 NS stations, het Amstel Station, Science Park en Muiderpoortstation. Voldoende parkeerruimte voor de deur middels een parkeervergunning.

Indeling: Entree, hal, badkamer met douche, toilet, 2 slaapkamers, ruime doorzon woonkamer met keuken aan de achterzijde. Vanuit de keuken en vanuit de slaapkamer aan de achterzijde is het balkon (Oost te bereiken.
Er is een ruime berging in de onderbouw.
De woning is voorzien van centrale verwarming en dubbel glas.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2018 : ca 114,64 per maand voor woning en berging (2019)
- Erfpacht afgekocht tot 1-4-2062
- Projectnotaris Brummelhuis
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 360.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1955
Indeling
Oppervlakte 68 m2
Inhoud 212 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Johannes van der Waalsstraat 12 -2 Amsterdam Stadsdeel Oost

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk