€ 325.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 325000,- k.k.

Javastraat 93 R, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 22 OKTOBER 2018 **

Gelegen in de hippe Indische buurt direct aan de Javastraat, bevindt zich op de vierde tevens hoogste etage een leuk 2 kamer hoekappartement van ca. 60 m² met een balkon West.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een leuke locatie aan de Javastraat, midden in de Indische Buurt. Aan de Javastraat en op het Javaplein vind je veel winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook Studio K, het Badhuis, Brouwerij 't IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation. De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam

Indeling:
Begane grond gemeenschappelijke entree en trappenhuis
Vierde verdieping: entree van de woning, gang van waaruit alle vertrekken toegankelijk zijn, badkamer met douche toilet en wastafel, inpandige berging, slaapkamer, aan de Javastraatzijde is de keuken (voorzien van apparatuur) gelegen, met toegang tot het balkon met uitzicht over de levendige Javastraat. Vanuit de gang en vanuit de keuken een deur naar de woonkamer gelegen op de hoek, badkamer met douche, wastafel en toilet (eenvoudig), een inpandige berging en een slaapkamer (Sumatrastraat-zijde). Door het gehele appartement ligt een laminaatvloer. Op de begane grond is nog de beschikking over een individuele berging van ca 3 m2.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988
- Woonoppervlakte circa 60 m²
- Balkon op het westen van circa 3m2
- Erfpacht canon afgekocht tot en met 31 januari 2039
- Actieve vereniging van eigenaars, professioneel beheerd
- Servicekosten ca € 109 per maand voor appartement en berging (2018)
- Projectnotaris Brummelhuis
- Voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 6 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 60 m2
Inhoud 147 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk