€ 385.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 385000,- k.k.

Javastraat 93 D, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 01 NOVEMBER 2018 **

Gelegen in de hippe Indische buurt direct aan de Javastraat, bevindt zich op de tweede verdieping een erg leuk 3 kamer hoekappartement van ca. 76 m² met een balkon uitkijkend op de Sumatrastraat.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een leuke locatie aan de Javastraat, midden in de Indische Buurt. Aan de Javastraat en op het Javaplein vind je veel winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook Studio K, het Badhuis, Brouwerij 't IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation. De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam

Indeling:
Begane grond met gemeenschappelijke entree en trappenhuis.
Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en vanuit het trappenhuis neemt u een aparte deur naar de galerij voor het appartement.
Vanuit de entree van de woning zijn alle vertrekken toegankelijk. Aan de galerij twee ruime slaapkamers, verder een keurige badkamer met douche en wastafel en separaat toilet. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken met toegang tot de inpandige berging met wasmachine aansluiting en cv, vanuit de keuken bereikt u ook de woonkamer en het balkon met uitzicht over altijd gezellige Sumatrastraat. De keuken heeft een eenvoudig keukenblok, zonder apparatuur. De ruimte woonkamer, bereikbaar vanuit de keuken en de hal kijkt eveneens uit over de Sumatrastraat.
Tevens beschikt de woning ook over een aparte berging van ca. 5m2 in de kelder, waar u met de fiets ook uitkomt op de Sumatrastraat.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988
- Woonoppervlakte 76 m² conform NEN2580
- Balkon op het noord - oosten van circa 4 m2
- Erfpacht canon afgekocht tot en met 31 januari 2039
- Actieve vereniging van eigenaars, professioneel beheerd
- Servicekosten van € 131,54 per maand voor appartement en € 1,77 voor de berging (2018)
- Servicekosten van € 134,73 per maand voor appartement en € 1,83 voor de berging (Begroting 2019)

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid);
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Vaste project notaris Brummelhuis in Amsterdam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 385.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 30 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 231 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk