€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 300000,- k.k.

Javastraat 93 -G, Amsterdam

** Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Gelegen in de hippe Indische buurt direct aan de Javastraat, bevindt zich op de tweede verdieping een leuk 2 kamerappartement van ca. 60m² met een balkon op het zuiden.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een leuke locatie aan de Javastraat, midden in de Indische Buurt. Aan de Javastraat en op het Javaplein vind je veel winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook Studio K, het Badhuis, Brouwerij 't IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation. De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam

Indeling:
Begane grond gemeenschappelijke entree en trappenhuis
Tweede verdieping: entree tot de woning, gang van waaruit alle vertrekken toegankelijk zijn. Badkamer met douche en wastafel. Inpandige berging met wasmachine aansluiting. Slaapkamer gelegen aan de achterzijde van het complex. Aan de Javastraatzijde is de woonkamer gelegen en de keuken die toegang geeft tot het balkon met uitzicht over de levendige Javastraat. Op de begane grond is nog de beschikking over een individuele berging van ca. 4m².

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988
- Woonoppervlakte circa 60m²
- Balkon op het westen van circa 4m²
- Erfpacht canon afgekocht tot en met 31 januari 2039
- Actieve vereniging van eigenaars, professioneel beheerd
- Servicekosten bedragen ca. 115,64 per maand voor appartement en berging (2019)

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Er wordt een antispeculatiebeding opgenomen van 2 jaar;
- Het betreft een voormalige huurwoning van Stichting de Alliantie;
- Voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Vaste project notaris Brummelhuis;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 23-10-2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 60 m2
Inhoud 186 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zeeburg

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Zeeburg? Amsterdam Zeeburg is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Zeeburg ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk