€ 275.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 275000,- k.k.

Jan Pieter Heijestraat 142 -I, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 30 JANUARI 2018 ***

Midden in Oud West op de gezellige JP Heijestraat bieden wij dit leuke 2-kamer appartement gelegen op eigen grond (!) aan. De woning is gelegen boven de supermarkt en op loopafstand van de diverse restaurants en winkeltjes. Het Vondelpark, de Overtoom, de Kinkerstraat bevinden zich allen op 5 minuten loopafstand!

De indeling van dit appartement gelegen op "eigen grond" is als volgt;

Entree, hal, separaat toilet, eenvoudige badkamer met douche, L-vormige woonkamer aan de straatzijde, ruime slaapkamer en keuken (eenvoudig) aan de rustige achterkant gelegen beide met toegang tot het balkon. Op de zolder is een berging aanwezig van ca 5m2.

Bijzonderheden:
- circa 52m2
- Gelegen op eigen grond!
- Zolderberging
- Het betreft een voormalige huurwoning.
- Verkoper verkoopt met antispeculatie-beding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)
- Projectnotaris Loyens & Loeff

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 52 m2
Inhoud 125 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel West

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam West? De Hallen, de Overtoom, het Westerpark, Bos en Lommer en de Kinkerbuurt maken van Amsterdam West een fantastische plek. De Houthavens zijn het nieuwste stukje Amsterdam West.

Meer info over deze wijk