€ 325.000 k.k.
  • Bellen
€ 325000,- k.k.

Jacob van Lennepstraat 249 -C, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu te koop een leuk en licht 3 kamer appartement in het gewilde Oud West om de hoek met de JP Heijestraat, met een woonoppervlakte van ca 53m2. De woning is gelegen op de derde verdieping, heeft een balkon op het zuiden aan de achterzijde aan de woonkamer, en een frans balkon aan de voorzijde.

De woning is gelegen in het hippe Oud West om de hoek van de Jan Pieter Heijestraat tussen de Overtoom en de Kinkerstraat. Deze centrale ligging zorgt ervoor dat diverse winkels, restaurants, cafe's en ook het Vondelpark en de Ten Kate-markt op loopafstand te vinden zijn!

De woning maakt deel uit van een complex uit 1905, geheel gerenoveerd eind jaren 80 en geheel voorzien van dubbel glas en een berging op de begane grond.

De indeling is als volgt: entree, toegang tot gemeenschappelijk trappenhuis, derde etage entree woning, hal van waaruit alle vertrekken toegankelijk zijn, woonkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon, vanuit de woonkamer toegang tot de half open keuken ook aan de achterzijde en eveneens met toegang tot het balkon (Zuid) aan een groene binnentuin, vanuit de gang bergkast, badkamer met douche, wastafel en toilet, aan de voorzijde toegang tot de 2 slaapkamers. 1 van de slaapkamers heeft openslaande deuren naar een frans balkon.
Er is een berging van ca 5 m2 gelegen op de begane grond van het complex.

BIJZONDERHEDEN
- 52,6 m2 NEN ingemeten
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : 74,93 voor woning en 6,23 voor de berging
- Erfpacht afgekocht tot 30 juni 2051
- Projectnotaris Lubbers en Dijk
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 18 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1904
Indeling
Oppervlakte 53 m2
Inhoud 162 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Jacob van Lennepstraat 249 -C Amsterdam Stadsdeel West

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel West

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam West? De Hallen, de Overtoom, het Westerpark, Bos en Lommer en de Kinkerbuurt maken van Amsterdam West een fantastische plek. De Houthavens zijn het nieuwste stukje Amsterdam West.

Meer info over deze wijk