€ 315.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 315000,- k.k.

Jacob van Lennepstraat 242 -A, Amsterdam

Nu te koop een leuk en licht tweekamer appartement in het gewilde Oud West met om de hoek de JP Heijestraat, met een woonoppervlakte van ca 51m2. De woning is gelegen op de eerste verdieping, heeft een grote slaapkamer aan de voorzijde een een balkon aan de achterzijde van de woning. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 30 juni 2053. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Twinss VvE beheer.

Omgeving:
De Jacob van Lennepstraat is ideaal gelegen in het populaire en hippe Oud-West. Met op loopafstand tal van gezellige cafés, restaurants en diverse winkels Maar ook heerlijke delicatessen zaken op de Overtoom zijn zeer dichtbij gelegen. In het Vondelpark kan je heerlijk vertoeven en ook in de directe omgeving zijn kindvriendelijke pleinen. Dus eigenlijk alles in de buurt. Wil je toch verder de stad in, zijn de openbaar vervoersvoorzieningen uitstekend. Tramlijn 1, 7 en 17 zijn binnen handbereik.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het complex, gebouw in 1904. Middels het schone en verzorgde trappenhuis stap je de woning binnen. Aan de voorzijde van de woning is de slaapkamer, uitkijkend over de Jacob van Lennepstraat en volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas. De badkamer is voorzien van de wastafel, douche, toilet en wasmachine aansluiting en tevens in de hal is een ruime bergkast met CV-installatie. De woonkamer aan de achterzijde van de woning is heerlijk rustig en aansluitend aan de open keuken (casco). Vanuit de keuken bereik je het balkon, welke gelegen is op het noorden en uitkijkt over de binnentuin. In de onderbouw van de woning bevindt zich nog een berging van circa 5m².

Bijzonderheden:
- Gelegen op de eerste verdieping;
- Woonoppervlakte circa 51 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 juni 2053;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Twinss VvE Beheer;
- Servicekosten van € 89,11 per maand voor appartement en voor de berging (2019);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1904
Indeling
Oppervlakte 51 m2
Inhoud 160 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Van Lennepbuurt

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Van Lennepbuurt? Amsterdam Van Lennepbuurt is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Van Lennepbuurt ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk