€ 375.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 375000,- k.k.

Jacob van Lennepstraat 240 b, Amsterdam

Gelegen op een leuke centrale plek in Amsterdam Oudwest bevindt zich op de tweede etage van een goed onderhouden appartementencomplex dit leuke twee kamer appartement met een woonoppervlakte van ongeveer 66 m² en een balkon. Het huis beschikt over een lichte woonkamer aan de voorzijde, een grote slaapkamer, een inpandige berging, een badkamer met douche wastafel en toilet en een woonkeuken met toegang tot het balkon. Tevens is er op de begane grond een individuele berging en is er een gemeenschappelijke binnentuin. Het beheer door de vereniging van eigenaars word actief en professioneel uitgevoerd en de canon voor de erfpacht is nog vooruitbetaald tot en met 30 juni 2053!!

Omgeving en bereikbaarheid:
De woning ligt middenin de geliefde Van Lennepbuurt in stadsdeel West (voorheen: oud-West), op loopafstand van tal van gezellige cafés, restaurants, winkeltjes en het Vondelpark. Het bruisende karakter van de buurt en de prettige atmosfeer zorgen ervoor dat deze omgeving een heerlijke plek is om te wonen. Tevens is het appartement zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (met o.a. tramlijn 1, 7 en 17) en worden diverse uitvalswegen, waaronder de (snelweg) ring A10, met de auto in een mum van tijd bereikt.

Het gebouw en de VvE:
Het complex bestaat uit 147 (huur- en koop)woningen en 16 bedrijfs-/winkelruimten. Alle appartementen hebben een berging in de onderbouw. Het complex is gebouwd in 1904 en in 2002 is het gebouw gesplitst in appartementen, waarbij een garantie van 25 jaar is afgegeven op de fundering. Er is een actieve vereniging van eigenaren welke professioneel wordt beheerd, met voldoende financiële middelen in kas. Het complex wordt goed onderhouden, zo is er een meerjaren-onderhoudsbegroting vastgesteld. Via de VvE loopt een opstalverzekering, een glasverzekering, een schoonmaakcontract voor de gemeenschappelijke gedeelten en een onderhoudscontract voor de binnentuin.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis; bergingen.
Tweede etage:
Entree woning; hal; cv-kast (Intergas HR, 2009); badkamer met douche, toilet en wastafel; inpandige berging; slaapkamer; woonkamer; woonkeuken en een balkon.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1904
- Woonoppervlakte circa 66 m² (meetrapport aanwezig)
- Berging op de begane grond
- Balkon gelegen op het noorden
- Energielabel C
- Intergas HRE cv-ketel (2009)
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Suskasten
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 30-06-2053
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- VVE bijdrage € 111,44 per maand
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1904
Indeling
Oppervlakte 66 m2
Inhoud 205 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel West

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam West? De Hallen, de Overtoom, het Westerpark, Bos en Lommer en de Kinkerbuurt maken van Amsterdam West een fantastische plek. De Houthavens zijn het nieuwste stukje Amsterdam West.

Meer info over deze wijk