€ 350.000 k.k.
  • Bellen
€ 350000,- k.k.

Jacob van Lennepkade 294 A+B, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 20 JANUARI 2018 ***

Op een superleuke lokatie midden in Oud West nu te koop een zeer licht 3-kamer hoekappartement met prachtig uitzicht over de Jacob van Lennepkade en de JP Heijestraat in Amsterdam Oud- West! Voorzien van 2 ruime slaapkamers!

Gelegen op de 4e etage, met frans balkon op de hoek JP Heijestraat en Jacob van Hennepkade met vrij uitzicht. Tevens een balkon aan de rustige achterzijde. Via de gang met de externe berging is ook nog een gezamenlijke binnentuin te bereiken. Gelegen midden in het hippe Oud-West, deels aan de kade, deels aan de JP Heijestraat met vele winkels, restaurantjes, koffie barretjes, cafe's en supermarkt. Daarnaast ook om de hoek van de Kinkerstraat, Ten Katemarkt en De Hallen, met vele winkels en voorzieningen, en tevens vlakbij het Vondelpark. Voorzieningen voor openbaar vervoer op loopafstand (via Kinkerstraat of Overtoom). Ring A10 via Surinameplein snel bereikbaar. Op 5 minuten fietsafstand (via Overtoom of Kinkerstraat) van Amsterdam Centrum.

Indeling;
Gemeenschappelijke entree, entree van de woning op de vierde verdieping, hal met daaraan alle vertrekken. Rechts de woonkamer met open keuken (eenvoudig, geen apparatuur) met openslaande deuren naar een Frans balkon gelegen op de hoek. Er is een apart toilet (eenvoudig) met fontein. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting (eenvoudig). Daarna 2 goed bemeten slaapkamers (een van ca 13m2 en andere ca 19m2), en vanuit de hal aan achterzijde is het balkon bereikbaar. En ook vanuit de grootste slaapkamer is het balkon bereikbaar.
De externe berging zit in een gang een paar deuren verderop ca 4m2.

De woning beschikt over een separate berging gelegen op de begane grond (entree een paar deuren verderop) Vanuit de hal van de bergingen is ook een gemeenschappelijke tuin te bereiken.

Bijzonderheden
- Hoekappartement met 2 goede slaapkamers (ca 19m2 en ca 13m2)
- Servicekosten ca. € 107 per maand (2018)
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Ruim balkon achterzijde en frans balkon voorzijde!
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 30 november 2061
- Het betreft een voormalige huurwoning.
- Verkoper verkoopt met antispeculatie-beding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 26 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1899
Indeling
Oppervlakte 69 m2
Inhoud 163 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Jacob van Lennepkade 294 A+B Amsterdam Stadsdeel West

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel West

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam West? De Hallen, de Overtoom, het Westerpark, Bos en Lommer en de Kinkerbuurt maken van Amsterdam West een fantastische plek. De Houthavens zijn het nieuwste stukje Amsterdam West.

Meer info over deze wijk