€ 310.000 k.k.
  • Bellen
€ 310000,- k.k.

Jacob Melkmanstraat 58, Amsterdam

WIJ NODIGEN U UIT VOOR DE START VERKOOP:
ZATERDAG 12 MEI VAN 11.00 UUR TOT 13.00 UUR AAN JACOB MELKMANSTRAAT 44

Nu te koop 8 eengezinswoningen met ruime tuin! Jacob Melkmanstraat 44 t/m 58 :
Vraagprijs hoekwoning nummer 44 € 325.000 k.k.
Vraagprijs tussenwoningen nummer 46 tot en met 56 € 315.000 k.k.
Vraagprijs eindwoning nummer 58 (kleinere tuin ca 6 bij 6 meter) € 310.000 k.k.

In dit mooie project in de Anton Struikbuurt in Amsterdam Nieuw West worden in totaal 36 eengezinswoningen verkocht. Het betreffen ruime eengezinswoningen gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving met alle voorzieningen in de buurt. De woningen beschikken over een diepe en zonnige tuin (ca 9,5 meter diep) gelegen op het Oosten. Daarnaast is er een voortuin met een eigen parkeerplaats, twee volwaardige woonlagen en een zolder, een nieuwe CV ketel (moet nog worden geplaatst in overleg met koper), een nieuwe badkamer. De keuken, vloeren, wanden en zolder etage dienen nog door de koper te worden geplaatst en afgewerkt.

Ligging;

Groen, rustig en gevarieerd wonen in Slotermeer! De omgeving is voorzien van veel groen en speelmogelijkheden voor kinderen. De woning is gelegen nabij de Sloterplas, het Gerbrandy park en in de nabijheid van winkels, scholen, Plein 40/45 en het Bos en Lommerplein. Diverse openbaar vervoersmogelijkheden in de buurt naar het Centrum, Schiphol en Sloterdijk. Ook met de auto bent u zo waar u moet zijn, met de Ring A10, A4, en de N200 richting Haarlem binnen een aantal minuten bereikbaar.

Indeling; Jacob Melkmanstraat 44 betreft een hoekwoning.
Op de begane grond vind u de entree met een ruime hal. Links de trap naar de eerste verdieping en onder de trap een bergkast tevens meterkast. Daarnaast een separaat (vernieuwd) toilet. 2 toegangsdeuren tot de doorzonwoonkamer, met veel licht. De half open keuken kan desgewenst eenvoudig met een deur worden dichtgezet. De keuken is casco en kan dus geheel naar eigen smaak worden geplaatst Vanuit de keuken heeft u toegang tot de ruime achtertuin gelegen op het Oosten, gelegen aan een groenstrook.

Op de eerste verdieping treft u de drie slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde en is ca 15m2 groot, tevens aan de achterzijde een kleine slaapkamer met toegang tot een balkon. Daarnaast is er nog een ruime slaapkamer aan de voorzijde van ca 12m2. Ook aan de voorzijde gelegen de recent vernieuwde badkamer voorzien van een wastafel, douche, tweede toilet en radiator.
Op de overloop vind u een vaste trap naar de zolderverdieping.

Op de zolderverdieping een voorportaal met dakraam en aansluiting voor de CV ketel (nieuwe ketel, 2017, deze wordt nog geplaatst in overleg met de koper) en een aansluiting voor de wasmachine. Vanuit het voorportaal toegang tot een ruime kamer met dakraam. De zolderetage biedt de mogelijkheid tot het creëren van een goede vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 104m2
- Achtertuin ca. 57m2
- Parkeren op eigen terrein; NB de gemeente verleend hiernaast helaas geen extra parkeervergunning (!)
- Bouwjaar 1953
- Zeer gunstige ligging
- Vier slaapkamers
- Dubbel glas
- Nieuwe CV ketel (nog te plaatsen)
- Berging in voortuin
- Direct te betrekken
- Erfpachtcanon afgekocht t/m september 2066
- Projectnotaris Lubbers en Dijk
- Verkoper verkoop met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Woning wordt verkocht voor zelfbewoning

2e KIJKMOGELIJKHEID MAANDAG 14 MEI TUSSEN 13-15 UUR
SLUITING INSCHRIJVING donderdagmiddag 17 MEI 2018 12.00 UUR

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zo ook bij dit project.
Indien er bij de sluiting van de inschrijving een sociale huurder van de Alliantie zich heeft ingeschreven voor één (of meerdere woningen) krijgt deze voorrang op overige kandidaten. Zijn er meerdere sociale huurders die op dezelfde woningen hebben ingeschreven, dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 310.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 13 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1953
Indeling
Oppervlakte 104 m2
Inhoud 250 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Jacob Melkmanstraat 58 Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Nieuw-West

Amsterdam Nieuw West, met de Sloterplas en het Amsterdamse bos om de hoek, is in opkomst. De buurten Slotervaart, Sloterdijk, Slotermeer en Osdorp worden volledig opgeknapt. En je bent zo in de binnenstad met je fiets. Koop of huur daarom je huis of appartement in Amsterdam Nieuw West.

Meer info over deze wijk