€ 325.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 325000,- k.k.

Insulindeweg 667, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 12 JUNI 2018 **

3-kamerappartement gelegen op de 1e etage in de Indische buurt in stadsdeel Oost. Vlakbij de geheel vernieuwde Javastraat en het Javaplein, met vele winkels, restaurantjes en cafés. Verder gelegen nabij de Dappermarkt, het Oosterpark, het Oostelijk havengebied, Artis, en nabij openbaar vervoer (o.a. station Muiderpoort) en uitvalswegen en het centrum van Amsterdam ligt op fietsafstand. De tram stopt voor de deur!

INDELING
Gemeenschappelijke toegangsdeur, hal met trapopgang naar etages, op de 1e etage en toegang tot de woning, lange gang met toegang tot alle vertrekken, twee slaapkamers aan de achterzijde, separaat toilet met fontein, badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting in het midden van de woning, woonkamer aan de voorkant met daarnaast de ruime dichte woonkeuken. Via de woonkamer en keuken toegang tot het balkon. Eigen berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 76 m2
- Bouwjaar 1987
- Erfpacht is afgekocht tot 15-04-2038
- Servicekosten ca € 94,48 per maand
- Projectnotaris Brummelhuis te Amsterdam
- Voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 3 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 182 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk