€ 325.000 k.k.
  • Bellen
€ 325000,- k.k.

IJselstraat 50 -1, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT EN MET 1 FEBRUARI 2018 *** Het is mogelijk meteen al te komen kijken, ook voor niet-huurders van Alliantie.

Leuk 3 kamer appartement met eigen entree van ca. 57m2 is gelegen in de gezellige Rivierenbuurt, om de hoek van de Amstelkade en de Churchilllaan.

Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie in de Rivierenbuurt, vlak achter de Pijp. Diverse winkels, (super)markten, stomerijen, wijnzaken, heerlijke bakkerszaakjes en koffiecorners zijn te vinden op loopafstand. Deze vind je allemaal in de Maasstraat, Rijnstraat, Van Woustraat en voor leuke restaurantjes en cafés is, naast de Rivierenbuurt zelf, ligt de gezellige Pijp (van der Helstplein Cornelis Troostplein oa) om de hoek. Het Martin Luther King park, Sarphatipark liggen op loopafstand en op enkele minuten fietsen vind je het Amstel Station maar ook Station RAI is dichtbij en er zijn verschillende tramlijnen in de buurt als ook de noordzuidlijn halte van de Ceintuurbaan. De Ring A10 en A2 zijn met de auto binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling:
Het appartement ligt op de eerste verdieping, via een open portiek bereikt u de eigen (!) voordeur, uitkomend in een gang van waaruit alle ruimten te bereiken zijn. Direct rechts de ruime woonkamer voorzien van veel licht. Aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot het balkon, en in het midden de keuken (geen keukenblok aanwezig), ook met toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche.

BIJZONDERHEDEN
- Uitstekende lokatie!
- Eigen entree
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca 101,84 per maand voor woning
- Erfpacht afgekocht tot en met 31-7-2062
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 0 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 29 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1925
Indeling
Oppervlakte 57 m2
Inhoud 163 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: IJselstraat 50 -1 Amsterdam Zuideramstel

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zuideramstel

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Zuideramstel? Amsterdam Zuideramstel is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Zuideramstel ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk