€ 475.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 475000,- k.k.

Hoogte Kadijk 69 -B, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Op een van de mooiste stukjes van Amsterdam Centrum bieden wij deze drie-kamerwoning aan, gelegen op de begane grond en het souterrain.

Omgeving:
Het appartement is gelegen aan een mooie locatie in een sfeervolle buurt. Deze locatie is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest geliefde buurten van Amsterdam; de Oostelijke Eilanden en Kadijken. Zodra u de deur uitloopt vindt u alle voorzieningen en winkels voor uw dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen. Het Oosterpark en Wertheimpark liggen op loopafstand, evenals de groene Plantage buurt en er zijn nabij meerdere sportscholen te vinden. Op loopafstand treft u het Scheepvaartsmuseum, Tropenmuseum, stadsstrand Roest, Artis, Hortus Botanicus, Theater Carré en Waterlooplein, evenals tal van leuke restaurants en hotspots zoals de Plantage, café Bloem, café Louie Louie, Filmtheater Kriterion en de Biertuin. Binnen enkele fietsminuten staat u in hartje Centrum, maar ook met tram bent u snel verplaatst, lijn 9, 10 en 14 liggen om de hoek. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning. De wachttijd bedraagt momenteel 2 maanden. (bron, Cition)

Indeling:
Op de begane grond tref je de entree van de woning met aan de straatzijde van de Hoogte Kadijk de gesloten keuken en ruime woonkamer. Aan de woonkamer zit een groot terras van bijna 10m2. Ook aan de slaapkamer op de begane grond heb je een klein balkon. Met de trap vanuit de entree bereik je het souterrain met nog een ruime slaapkamer en de badkamer. Vanuit de slaapkamer kijk je uit over de binnentuin. Tevens vindt je in de onderbouw nog een losse berging.

Bijzonderheden:
- Maisonette gelegen op de hoek van de Hoogte Kadijken en Buiten Kadijken;
- Woonoppervlakte 87 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 juli 2039;
- Vaste projectnotaris Loyens & Loeff in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VVE Beheer;
- Servicekosten van € 115,06 per maand voor appartement en voor de berging;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 475.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 87 m2
Inhoud 280 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Binnenstad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Binnenstad? Amsterdam Binnenstad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Binnenstad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk