€ 300.000 k.k.
  • Bellen
€ 300000,- k.k.

Honselersdijkstraat 24 -4, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Gelegen op de bovenste (woon)verdieping van een goed onderhouden gebouw in de Westlandgrachtbuurt in Amsterdam West bevindt zich dit goed ingedeelde drie kamer appartement met twee balkons en met twee bergingen. De woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 62 m² en beschikt over een lichte woonkamer, dichte (casco) keuken, een badkamer, separaat toilet, twee slaapkamers en zowel aan de voor- als aan de achterzijde een balkon. Daarnaast is er op de begane grond en op de zolder etage een individuele berging aanwezig. De vereniging van eigenaars zijn zeer actief en wordt professioneel beheerd.


Omgeving:
Met 5 minuten fietsen bent u al op het Hoofddorpplein. Hier bevinden zich vele winkels, gezellige cafés en restaurants. Zowel het nieuwe hippe café Lokaal van de Stad als Drovers Dog liggen op korte loopafstand. Boodschappen kunt u doent bij de Dirk van de Broek op de Schinkelkade of de Albert Heijn gelegen op het Delflandplein. Ook aan groen geen gebrek, want zowel het Vondelpark als het Rembrandpark liggen in de directe nabijheid. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. In de omgeving zijn meerdere bus- en tramlijnen en binnen mum van tijd wordt de Ring A-10 bereikt.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Indeling;
Begane grond:
Centrale entree; hal; bergingen.
Vierde etage:
Entree woning; hal; meterkast; slaapkamer; balkon; separaat toilet; keuken (casco); woonkamer; balkon; tweede slaapkamer; badkamer.
Zolder:
Bergingen.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 1960
- Actieve vereniging van eigenaars.
- VvE bijdrage € 147,82 per maand (woning met bergingen)
- Erfpacht afgekocht tot en met 15-08-2060;
- Projectnotaris Schut van Os
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende eerste 2 jaar)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben.
- Verkoper behoudt zich tot tekenen koopakte het recht van gunning voor.
- Oplevering per direct

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 1 juli 2020 (12.00 uur). Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 21 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1960
Indeling
Oppervlakte 62 m2
Inhoud 199 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Honselersdijkstraat 24 -4 Amsterdam Westlandgracht

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Westlandgracht

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Westlandgracht? Amsterdam Westlandgracht is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Westlandgracht ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk