€ 345.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 345000,- k.k.

Heringa-State 53, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Op een leuke en centrale locatie in Amsterdam Buitenveldert tussen Zuidas en Gelderlandplein nu te koop een ruim en licht appartement met woonkamer met thans dichte maar eenvoudig open keuken van te maken, met 3 slaapkamers! Gelegen op de 3e tevens hoogste etage van een goed onderhouden complex voorzien van een lift, en heeft een balkon op het oosten van ongeveer 6 m². Het huis heeft een lichte woonkamer met open keuken. Daarnaast zijn er drie goed bemeten slaapkamers (waarvan twee aan de achterzijde), een separaat toilet en een badkamer . Op de begane grond is nog de beschikking over een individuele (fietsen)berging. De canon voor de erfpacht is afgekocht tot en met 15 januari 2063 en het beheer door de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in Buitenveldert om de hoek van het geheel vernieuwde winkelcentrum Geldelandplein, met alle voorzieningen, winkels, restaurants, supermarkten, verder op loopafstand van de Zuidas met winkels, restaurants en station Zuid/WTC. Verder nabij het Gijsbrecht van Aemstelpark, het VU medisch centrum en ring A10 met auto snel bereikbaar. Op fietsafstand van Amsterdam Zuid (Beethovenstraat), Rivierenbuurt (Scheldestraat) en het centrum van Amsterdam is door de Noord Zuidlijn heel erg dichtbij.

Indeling:
Centrale entree; trappenhuis en lift
Derde verdieping:
Entree; hal; meterkast; woonkamer met half open keuken (eenvoudig geen apparatuur) aan de galerijzijde, deur naar badkamer met wastafel, douchehoek en wasmachine aansluiting, vanuit woonkamer ook deur naar gang waaraan 2 slaapkamers aan balkonzijde en 1 slaapkamer en een separaat toilet zijn gelegen. Vanuit de woonkamer en 2 van de slaapkamers toegang tot het balkon op het oosten.

Bijzonderheden:
- Appartement van 77,4 m2 NEN gemeten
- Appartement op de hoogste etage met 3 slaapkamers
- Balkon van ca 6,2 m², gelegen op het oosten
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15 januari 2063
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 345.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1964
Indeling
Oppervlakte 77 m2
Inhoud 258 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk