€ 375.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 375000,- k.k.

Henrick de Keijserplein 2 1, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Met vrij uitzicht over het Henrick de Keijserplein bieden wij dit tweekamerappartement aan met ruime berging (14m2) op de zolderverdieping! Vanuit de hal heeft de woning twee toegangsdeuren naar de woonkamer, zodat je er gemakkelijk een driekamerappartement van maakt!

Omgeving / bereikbaarheid
Het appartement, met eigen opgang, is gelegen in de geliefde buurt 'De Pijp', stadsdeel Zuid. Op loopafstand van het Sarpathipark, de Ferdinand Bolstraat, de Albert Cuypmarkt en de Van Woustraat met talloze trendy horeca en winkelgelegenheden. Naast het vermaak wat 'De Pijp' te bieden heeft, is deze ook nog eens goed te bereiken. Verschillende tramhaltes en het Amstel Station bevinden zich op een steenworp afstand van de woning. Vanuit metrohalte De Pijp van de Noord-Zuidlijn is het gemakkelijk naar de stations Amsterdam Centraal, Amstel en de RAI of Schiphol te reizen. Daarnaast zijn diverse uitvalswegen zoals de A2 en A10 zijn binnen vijf minuten te bereiken met de auto.

Indeling:
De woning betreedt je via de eigen voordeur met keurige trap, naar de eerste verdieping. Een prachtige hoog plafond, van 2.68 geeft je een ruim gevoel in de woning. Vanuit de hal loop je links richting de eenvoudige, maar nette badkamer met wastafel, douche en toilet. Er is een aparte ruime keuken in de woning, met een raam, uitkijkend over een binnenplaats. In de keuken bevindt zich tevens de CV-installatie (2007) en de wasmachine-aansluiting. De ruime slaapkamer van 17m2, kijkt uit over de Karel du Jardinstraat. De woonkamer heeft twee deuren vanuit de hal, waardoor er gemakkelijk een tweede slaapkamer te creëren is. Op dit moment is het een zeer ruime woonkamer, uitkijkend over de Karel du Jardinstraat en het Henrick de Keijserplein. Op de zolderverdieping, bereikbaar vanuit de andere entreedeur beneden, is er nog een zeer ruime berging van circa 15m2.

Bijzonderheden:
- Ruime tweekamerwoning met eigen opgang;
- Uitkijkend over het Henrick de Keijserplein en gelegen in de populaire buurt 'De Pijp';
- Woonoppervlakte 64 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 oktober 2050;
- Vaste projectnotaris Loyens & Loeff in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Investag;
- Servicekosten van € 70,75 per maand voor appartement en € 4,73 voor de berging (2019);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1916
Indeling
Oppervlakte 64 m2
Inhoud 239 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk