€ 225.000 k.k.
  • Bellen
€ 225000,- k.k.

Govert Flinckstraat 173 III-A, Amsterdam

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
11 NOVEMBER 2017.

Gelegen in het hartje van de Amsterdamse Pijp bevindt zich deze leuke studio woning van ongeveer 32 m² met een royale berging direct boven de woning van 16 m² (in de akte van splitsing is al opgenomen dat deze berging bij de woning getrokken mag worden, mits de vereiste vergunningen hiervoor verkregen zijn). Het appartement beschikt over een woon/slaapkamer, aparte keuken (casco) en een nieuwe badkamer met toilet en douche. In de ruime zolderberging zit de wasmachine aansluiting en de cv-opstelling. De canon voor de erfpacht is nog langdurig vooruitbetaald tot en met september 2061 en het beheer van het pand door de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
De Govert Flinckstraat ligt zeer centraal in de Amsterdamse wijk De Pijp met om de hoek de beroemde Albert Cuypmarkt. Daarnaast zijn op loopafstand het Marie Heinekenplein, het Gerard Douplein, de Ferdinand Bolstraat en de van Woustraat voor een grote diversiteit voor leuke winkeltjes, restaurants en cafés. Tevens is men zo in het knusse Sarphatipark om even lekker te kunnen relaxen. De openbaar vervoersvoorzieningen zijn met de diverse tram- en bus lijnen en straks de noord/zuidlijn uitstekend te noemen.

Indeling:
Centrale entree; trappenhuis.
Derde etage:
Entree woning; hal; nieuwe badkamer met douche en toilet; casco keuken; woonkamer met de meterkast en een schouw.
Zolder etage:
Berging van ca. 16 m2 met cv-opstelling en de wasmachine aansluiting.

Op de zolderverdieping is een berging aanwezig van ca. 11 m2.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1893
- Woonoppervlakte circa 32 m2
- Berging op de zolderverdieping van circa 16 m2
- Nieuwe Intergas HRe cv-ketel
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Erfpacht afgekocht t/m 15-09-2061
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten € 124,92 per maand
- Oplevering in overleg!
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Overdracht
Vraagprijs € 225.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 26 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1893
Indeling
Oppervlakte 32 m2
Inhoud 85 m3
Aantal kamers 1

Reageer op woning: Govert Flinckstraat 173 III-A Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk