€ 425.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 425000,- k.k.

Govert Flinckstraat 166, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Prachtig gelegen in het hartje van de Pijp, ruim twee-kamer appartement met tuin gelegen op het zuiden.

Dit ruime appartement van 70 m² met berging is gelegen in de gezellige Govert Flinckstraat, met de Albert Cuypmarkt en het Gerard Douplein op steenworp afstand. De Pijp, omarmd door de unieke Amsterdamse sfeer en gewilde plek om te ontdekken, kenmerkt zich door een grote diversiteit aan trendy winkeltjes, hotspots, cafés en restaurants. In de nabijheid bevinden zich het Sarphatipark en de rivier de Amstel en met de auto bereikt u gemakkelijk de ring A-10.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Indeling;
Begane grond voorportaal, meterkast, gasmeter, slimme meter en groepenkast met 4 groepen. Entree, hal met watermeter en rookmelder. Vanuit hal toegang tot andere vertrekken. Aan de voorzijde heeft u de woonkamer met ramen aan voorzijde, dubbel glas, natuurlijke ventilatie en een thermostaat. Toetredend vanuit de hal kom je in de tussenhal met wasmachine aansluiting. De hal heeft een aangrensend toilet ruimte met mechanische ventilatie en douche ruimte. De slaapkamer bevind zich aan de achterzijde van de woning, ramen met dubbel glas en aluminium schuiframen richting de grote binnentuin. De keuken bevat uiteraard een keuken aansluiting, mechanische ventilatie met entree richting tuin gelegen op het zuiden.

BIJZONDERHEDEN
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Pro VvE beheerder Govert Flinckstraat 156 - 168
- Servicekosten 2019: ca 105,89 per maand voor de woning en berging
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 mei 2055;
- Projectnotaris Lubbers en van Dijk
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende eerste 2 jaar)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben.
- Verkoper behoudt zich tot tekenen koopakte het recht van gunning voor.
- Oplevering per direct

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 15 mei 2020. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Entree/vestibule, gang, hal, woonkamer aan de voorzijde, dichte keuken zonder keukenblok met toegang naar de tuin, die grenst aan de gemeenschappelijke tuin, 1 slaapkamer, portaal met wasmachine aansluiting met toegang naar de badkamer met douche en wastafel en het aparte toilet met fontein. Tevens beschikt de woning over een eigen berging.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1974
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 217 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oude Pijp

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oude Pijp? Amsterdam Oude Pijp is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oude Pijp ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk