€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 300000,- k.k.

Geervliet 20 -A, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 31 OKTOBER 2018 **

Nu te koop een ruim en licht appartement gelegen midden in Buitenveldert vlakbij de Zuidas met een woonoppervlakte van circa 65 m². De woning is gelegen op de tweede ( tevens bovenste) verdieping, heeft een zonnig balkon op het westen (vanaf 15u zon).

Gelegen precies tegenover het geheel vernieuwde en populaire winkelcentrum het Gelderlandplein met vele winkels, restaurants en cafe's, gelegen nabij openbaar vervoer, scholen, ring A10, station WTC Zuid en het Amstelpark, Amsterdamse Bos en om de hoek van het Gijsbrecht van Amstelpark. Binnen enkele minuten bent u in Oud Zuid, Rivierenbuurt en de Pijp, en uiteraard is het centrum van Amsterdam ook op fietsafstand gelegen.

Indeling:
Begane grond: Centrale entree; trappenhuis en de bergingen.
Tweede verdieping: Overloop; meterkast. Entree van de woning; hal van waaruit alle vertrekken toegankelijk zijn; rechts ruime slaapkamer aan de achterzijde (mogelijk 2 slaapkamers te maken); cv-kast (Intergas HR, 2007); separaat toilet (eenvoudig staand) met fontein; nette badkamer voorzien van douche, wastafel en de wasmachine aansluiting (eenvoudig); aan de voorzijde toegang tot lichte woonkamer met half open keuken (net eenvoudig blok zonder apparatuur) vanuit de woonkamer toegang tot het ruime balkon gelegen op het westen.
In de onderbouw bevindt zich nog een individuele berging behorende bij dit appartement.

BIJZONDERHEDEN
- 65 m2 NEN ingemeten
- CV ketel Intergas 2007
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2018 : 110,51 voor woning en berging (2019: 117,09)
- Erfpacht afgekocht tot 31-08-2039
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning als hoofdverblijf (of eerstegraads familielid die woning als hoofdverblijf gaat gebruiken)
- Levering uiterlijk december 2018

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 65 m2
Inhoud 202 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk