€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 300000,- k.k.

Fritz Dietrich Kahlenbergstraat 97, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 30 DECEMBER 2017 ***

Nu beschikbaar op IJburg, gelegen op de 3e etage een ruim en licht 3 kamer appartement met vrij en ver uitzicht!
Op zoek naar een appartement gelegen vlak aan het Van Gogh park en vlakbij het water met mogelijkheid je bootje aan te leggen? Dan is dit je kans!

Wonen op IJburg omringd door water en groen in een mooi 3-kamerappartement met eigen parkeerplaats op het achterterrein.

Indeling:
Centrale entree, lift, naar 3e etage,
galerij aan achterzijde van het gebouw, entree, gang, 2 slaapkamers aan beide zijden van de gang, berging met wasmachine aansluiting, complete en ruime badkamer met ligbad, separate douche en 2e toilet en wastafel, separaat toilet met fontein, toegang tot woonkamer aan de voorzijde met luxe woonkeuken voorzien van alle apparatuur en met schuifpui naar balkon/loggia Oost. Vrij uitzicht vanuit je woonkamer. Deze woning beschikt over een eigen parkeerplaats op het parkeerdek (aan de afgesloten achterzijde van het gebouw) en een ruime berging van 9m2 in de onderbouw.

Bij de woningen hoort een parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein en een berging in de onderbouw.
Erfpacht is afgekocht tot 2058.
Servicekosten € 128 servicekosten parkeerplaats € 7 per maand.
Vraagprijs € 300.000 kosten koper inclusief parkeerplaats (op het parkeerdek).
Het betreft een voormalige huurwoning.
Verkoper verkoopt met antispeculatie-beding van 2 jaar
Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)
Projectnotaris: Brummelhuis

IJburg bewijst dat nieuwbouw levendigheid, verrassing en een fantastische woonplek kan opleveren. Er zijn goede voorzieningen, waaronder veel scholen en kinderopvang. Leuke restaurants, het ruime winkel­centrum, mooie winkeltjes en natuurlijk strand Blijburg en de haven van Ijburg met restaurantjes en terrassen, en aan het einde van de Pampuslaan komt een grote supermarkt, op loopafstand. Het ruime Theo van Goghpark is ideaal voor een gezellige wandeling of een potje voetbal.
De ring A10 en de A1/A9 via de nieuwe aansluiting zijn dichtbij en de tram aan het begin van het park brengt je binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 93 m2
Inhoud 239 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk