€ 325.000 k.k.
  • Bellen
€ 325000,- k.k.

Frans Halsstraat 12 II, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 7 SEPTEMBER 2018 **

Een licht 2-kamer appartement midden in de PIJP! Deze voormalige huurwoning van 49m2, met erbij te trekken kamer op zelfde etage van 8m2, behoeft modernisatie, maar kunt u nog volledig naar eigen smaak inrichten en met behoud van originele details!

Omgeving:
De woning is gelegen in de Pijp, het Quartier Latin van Amsterdam, met zijn diversiteit aan hippe, leuke winkeltjes, goede restaurants en gezellige cafés. Het Sarphatipark (om de hoek) biedt het mooie contrast van groen, vogels, water en rust! Ook het Museumplein en de Albert Cuypmarkt bevinden zich op loopafstand. Met 5 minuten fietsen bent u in het Vondelpark, de Utrechtsestraat of de grachtengordel. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tramlijn 3, 7, 10, 12, 16 en 24) en met de auto (Ring A10). Parkeren gaat via het vergunningstelsel.

Indeling:
U komt binnen door de gemeenschappelijke toegangsdeur, met trapopgang naar de etages met op de tweede etage de toegang tot de woning. U komt binnen in de hal met toegang tot de keuken, badkamer en woonkamer. De badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. De keuken en badkamer behoeven modernisatie, maar dit geeft u de mogelijkheid om dit geheel naar eigen smaakt aan te passen. In de woonkamer heeft u ensuite deuren richting de slaapkamer en beide ruimtes zijn nog voorzien van zijn authentieke hoge plafonds en beide kamers zijn voorzien van een oude schouw.

Vanuit het trappenhuis heeft u nog toegang tot een tweede kamer, welke u gemakkelijk bij de woning kunt trekken.
Daarnaast heeft de woning een eigen berging op de zolderverdieping.

Bijzonderheden:
- Prachtige authentieke plafonds, schouwen, ensuite deuren in de woon- en slaapkamer.
- Gelegen in een van de leukste buurten van Amsterdam: de Pijp;
- Woonoppervlakte 48,6m² plus 7,8,2 overig inpandig conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 januari 2059;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt; MVGM VVE Beheer;
- Servicekosten circa € 155,00 per maand;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid);
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning en ouderdomsclausule van toepassing;
- Vaste project notaris Loyens & Loeff in Amsterdam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1879
Indeling
Oppervlakte 49 m2
Inhoud 209 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Frans Halsstraat 12 II Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk