€ 265.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 265000,- k.k.

Ernst Cahnsingel 50, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Ruime en lichte maisonnette van 85 m² gelegen op de tweede en derde verdieping met eigen entree op de eerste verdieping op nog geen 3 minuten lopen van het tramstation! De woning is zeer centraal gelegen in de groene woonwijk De Aker op nog geen 15 minuten van Amsterdam Centrum.

De woning heeft een speelse indeling met op de tweede verdieping de ruime woonkamer én gesloten keuken met eenvoudig keukenblok. Daarnaast beschikt de woning over twee ruime slaapkamers en heerlijk luw terras op de derde verdieping, gelegen op het zuid-westen. De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door Alliantie Vve Diensten en de erfpacht voor de woning is maar liefst afgekocht tot en met 15 september 2050!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning is zeer centraal gelegen in de groene woonwijk De Aker op nog geen 15 minuten van Amsterdam Centrum. Winkelcentrum Dukaat ligt om de hoek en biedt een groot aanbod aan diverse winkels. Op nog geen 10 minuten fietsen vindt u het Osdorpplein en het Sloterpark. Er is een goede ontsluiting naar zowel de A4, A5, A9 en de Ring A10. Ook de tram is dichtbij, waar tramlijn 1 doorrijdt tot het Muiderpoortstation.

Indeling:
Entree op de eerste verdieping, bereikbaar met een trap vanaf de straat. De trap naar de tweede verdieping brengt je in een ruime hal met separaat toilet. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok en vanuit de woonkamer kijk je uit over de straat. De trap naar de derde verdieping komt uit op de overloop. Met twee ruime slaapkamers, badkamer voorzien van wastafel en douche. Tevens is op de derde verdieping een heerlijk terras, deze ligt in de luwte van het gebouw, zodat je hier heerlijk kan genieten van de avondzon! Op de begane grond beschikt de woning ook over een ruime berging.

Bijzonderheden:
- Maisonnette met 2 ruime slaapkamers;
- Woonoppervlakte circa 85 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 september 2050;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Lubbers en dijk Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie Vve Diensten;
- Servicekosten van € 181,04 per maand voor appartement en € 14,91 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 22 juni 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 265.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 85 m2
Inhoud 253 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Middelveldsche Akerpolder

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Middelveldsche Akerpolder? Amsterdam Middelveldsche Akerpolder is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Middelveldsche Akerpolder ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk