€ 185.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 185000,- k.k.

Ernst Cahnsingel 40, Amsterdam

Nu beschikbaar in De Aker, heerlijke beneden woning met terras aan de woonkamer en keuken. Begane grond, maar toch veel licht zowel voor als achter en op loopafstand naar openbaar vervoervoorzieningen en winkelcentrum.

De Aker kenmerkt zich door een goede ontluiting naar zowel het centrum van Amsterdam als ook de snelwegen. Parkeren is goed en vrij van kosten.

Indeling:
Centrale entree, entree woning,
hal met toegang naar de vertrekken woonkamer, slaapkamer en keuken aan de achterzijde, badkamer en een grote inpandige berging. De badkamer is ruim en voorzien van inloopdouche, wastafel en wasmachine aansluiting. Het toilet met fontijntje is separaat van de badkamer. Middels de keuken en een achetrom is de buitenberging te berijken voor fietsen en dergelijke.

Bijzonderheden;
Momenteel 1 slaapkamer mogelijkheid tot creeren van twee slaapkamers (keuken verplaatsen naar de woonkamer),
Gratis parkeren op de openbare weg.
Grote separate berging en inpandige berging.
Erfpacht is afgekocht tot 2050.
Servicekosten circa € 101 per maand.
Vraagprijs € 185.000 kosten koper .
Het betreft een voormalige huurwoning.
Verkoper verkoopt met antispeculatie-beding van 2 jaar
Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)
Projectnotaris: Brummelhuis.


De Aker heeft zijn prettige woonomgeving ruimschoots bewezen, men woont er graag! Er zijn goede voorzieningen, waaronder scholen en kinderopvang, een winkel­centrum met een breedt aanbod van winkels. Op loopafstand het winkelcentrum en openbaar vervoer. De ring A10 en de A1/A9 zijn dichtbij en de tram aan de overkant brengt je binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 185.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 63 m2
Inhoud 215 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Nieuw-West

Amsterdam Nieuw West, met de Sloterplas en het Amsterdamse bos om de hoek, is in opkomst. De buurten Slotervaart, Sloterdijk, Slotermeer en Osdorp worden volledig opgeknapt. En je bent zo in de binnenstad met je fiets. Koop of huur daarom je huis of appartement in Amsterdam Nieuw West.

Meer info over deze wijk