€ 345.000 k.k.
  • Bellen
€ 345000,- k.k.

Ehrlichstraat 1 1, Amsterdam

DEZE WONING WORDT ALLEEN AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 15 FEBRUARI 2018.

Ruime woning gelegen in Watergraafsmeer. Lichte drie-kamer woning op de eerste verdieping van het complex. Het appartement heeft een oppervlakte van circa 70 m² en beschikt over een ruime en lichte woonkamer met open keuken, twee ruime slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. Over de gehele breedte ligt een ruim en zonnig balkon van ongeveer 9 m² gelegen op het zuidwesten. Tevens is er een individuele berging in het souterrain. De canon voor de erfpacht is nog vooruitbetaald tot en met 31 maart 2062 en het beheer van de verenging van eigenaar wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
Deze heerlijke woning is gelegen in stadsdeel Oost/Watergraafsmeer, een rustige en groene buurt. De buurt kenmerkt zich door veel laagbouw en groenen hofjes. Hier in de omgeving zijn vele leuke winkels/hotpots en plekken zoals: De schaatsbaan Jaap Eden, park Frankendael, Christiaan Huysgensplein, supermarkten, delicatessenwinkels en diverse horeca gelegenheden. De openbaar vervoer mogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- tram en metro haltes.

Indeling:
Begane grond:
Entree; hal; trappenhuis.
Eerste verdieping:
Entree; hal; separaat toilet; badkamer met wastafel en douche; cv-kast; slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde; vanuit de tweede slaapkamer is er toetreding tot het balkon, die gelegen is op het zuidwesten. De doorzon woonkamer heeft een eenvoudige open keuken, kan middels de en suite deuren gescheiden worden en heeft toegang tot het balkon aan de achterzijde.
Souterrain: berging

Bijzonderheden.
- Bouwjaar 1955
- Woonoppervlakte circa 71 m²
- Balkon op het zuidwesten
- Individuele berging in de souterrain
- Erfpacht canon vooruitbetaald tot en met 31-03-2062
- Kozijnen voorzien van dubbel glas
- Intergas HR cv-ketel (2001)
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten € 111,05 per maand (2018)
- Bij deze verkoop is een projectnotaris van toepassing (notariskantoor Brummelhuis )
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

REGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en Van de Steege makelaardij BV aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Overdracht
Vraagprijs € 345.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 18 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1955
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 197 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Ehrlichstraat 1 1 Amsterdam Stadsdeel Oost

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk