€ 285.000 k.k.
  • Bellen
€ 285000,- k.k.

Eerste Atjehstraat 8 C, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 08 SEPTEMBER 2018 **

Een fijn appartement met twee ruime slaapkamers in het altijd gezellige en hippe Amsterdamse Oost! Gelegen in de Indische Buurt, bieden wij deze voormalige huurwoning aan!

Indeling:
Bij binnenkomst in de gemeenschappelijke entree, loopt u door richting de derde verdieping waar u uw eigen voordeur treft. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkamer, de grote raampartijen en het franse balkon zorgen voor veel lichtinval. Tevens vindt u grenzend aan de woonkamer de keuken met wasmachine aansluiting. Via zowel de keuken als de hal is er toegang tot de slaapkamers aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel. Tot slot is er in de onderbouw een aparte berging.

Omgeving:
Het appartement ligt in een rustige, nette straat die een charmante Amsterdamse uitstraling heeft. De levendige Javastraat ligt om de hoek voor uw dagelijkse verse boodschappen. De omgeving kenmerkt zich onder andere door de gezellige Dappermarkt, het Oosterpark en Flevopark en natuurlijk Artis. Vele gezellige terrasjes en restaurants zoals: Studio K, Het Badhuis, toprestaurant Wilde Zwijnen en het hippe Pompstation liggen op steenworp afstand. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum, de uitvalswegen (Ring A10) en openbaar vervoer (tram 3, 7 en 14 en het Muiderpoort station).

Bijzonderheden:
- Gelegen op de derde en tevens hoogste verdieping;
- Woonoppervlakte 58 m² conform NEN2580
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 april 2051;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt; beheerder De Alliantie VVE Diensten;
- Servicekosten € 67,29 voor het appartement en € 4,01 voor de berging per maand;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid);
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Vaste project notaris Brummelhuis in Amsterdam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 285.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 58 m2
Inhoud 183 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Eerste Atjehstraat 8 C Amsterdam Stadsdeel Oost

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk