€ 260.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 260000,- k.k.

Dusartstraat 29 -2, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Gelegen op toplocatie: nu te koop een heel leuk hoekappartement van ca 33m2 met frans balkon en mogelijkheid tot het maken van een separate slaapkamer, midden in de Pijp op de tweede etage met berging op zolder.

Dit appartement ligt in een zijstraat van de Ceintuurbaan en op de hoek met de Van ostadestraat, tussen Ferdinand Bolstraat en Ruysdaelkade in de zeer geliefde buurt ‘De Pijp’ (stadsdeel Zuid) met vlakbij het Sarpathipark, de Albert Cuypmarkt, en talloze trendy horeca en winkelgelegenheden en om de hoek met de Noord Zuidlijn.

Indeling:
entree begane grond, gemeenschappelijk trappenhuis, 2e etage entree woning, toegang tot woonkamer met inbouwkast, frans balkon aan de voorzijde (West), uitkijkend in de Van Ostadestraat, vanuit de woonkamer toegang tot de keuken met zijraam in de Van Ostadestraat (geen keukenblok aanwezig, door keuken te verplaatsen naar de woonkamer zou daar een goede slaapkamer gemaakt kunnen worden), toegang tot de doucheruimte voorzien van toilet en wastafel.
Op zolder beschikt het appartement over een berging van ca 5,5 m2.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2020 : ca 114,55 euro per maand voor woning en berging
- Erfpacht afgekocht tot 1 april 2055
- Projectnotaris Schut van Os Notarissen
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben.
- Verkoper behoudt zich tot tekenen koopakte het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 20-3-2020. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 260.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 23 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1899
Indeling
Oppervlakte 33 m2
Inhoud 103 m3
Aantal kamers 1

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oud-Zuid

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oud-Zuid? Amsterdam Oud-Zuid is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oud-Zuid ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk