€ 240.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 240000,- k.k.

Dostojevskisingel 229, Amsterdam

Op de eerste etage van een goed onderhouden appartementen complex (in 2018 is het hele pand aan de buitenzijde geschilderd) bevindt zich een heerlijk ruim vier kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 82 m². Dit huis heeft de beschikking over een lichte woonkamer, een aparte keuken, drie slaapkamers, een separaat toilet, een badkamer en een balkon aan zowel de voor- als achterzijde. Tevens is er op de begane grond nog de beschikking over een individuele berging. De canon voor de erfpacht is afgekocht tot medio 2034!!

Omgeving:
Deze woning is gelegen in de Venserpolder in Amsterdam-Zuidoost, nabij de Johan Cruijff Arena, Arene Boulevard, winkelcentrum de Amsterdamse Poort en onder andere ook de Ziggo Dome. In de nabijheid bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, (basis)scholen en een perfecte verbinding met het openbaar vervoer met de metrohalte aan het einde van de straat. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 wordt snel bereikt en in dit gebied geldt nog gratis parkeren!!

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis; bergingen.

Eerste etage:
Overloop; meterkast; entree van de woning; hal; separaat toilet; badkamer; bergkast; twee slaapkamers aan de voorzijde; balkon voorzijde; woonkamer; keuken; cv-kast; slaapkamer achterzijde en een balkon.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1983
- Rustige ligging
- Woonoppervlakte ca. 82 m² (meetrapport aanwezig)
- Professionele VvE, welke actief wordt beheerd door Munnik vve beheer
- Servicekosten € 183,59 per maand
- De erfpacht is vooruitbetaald tot en met 30-11-2034
- Individuele berging op de begane grond
- In de nabijheid van openbaar vervoer en uitvalswegen
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 240.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 30 dagen
Bouw
Type Bovenwoning
Bouwjaar 1983
Indeling
Oppervlakte 82 m2
Inhoud 257 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Amsterdam Zuidoost

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Amsterdam Zuidoost? Amsterdam Amsterdam Zuidoost is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Amsterdam Zuidoost ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk