€ 350.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 350000,- k.k.

Doddendaal 91, Amsterdam

U HEEFT EEN WONINGCODE NODIG ALS U ONS BELT. DE CODE IS:
** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **


Gelegen in de ruim opgezette woonwijk Buitenveldert bevindt zich praktisch naast het populaire winkelcentrum Gelderlandplein dit goed ingedeelde en lichte vier kamer HOEKappartement met een woonoppervlakte van circa 65 m². De woning is gelegen op de derde (en tevens bovenste) verdieping, heeft een zonnig balkon op het westen en een tweede balkon op het oosten. Tevens is er op de begane grond een individuele berging. De woning beschikt over een ruime woonkamer, een eetkamer, een aparte keuken, badkamer met wastafel en douche en een separaat toilet. De erfpachtcanon is nog afgekocht tot en met 15 juli 2059 en het beheer door de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Deze woning ligt naast het winkelcentrum het Gelderlandplein en nabij openbaar vervoer, scholen, ring A10 en het Amstelpark. Binnen enkele minuten bent u in het centrum van Amsterdam. De wijk bestaat uit een mengeling van laag, middel, en hoogbouw en was halverwege de jaren zeventig volgebouwd. In Buitenveldert zijn de hoofdstraten vernoemd naar baljuws van Amstelland, terwijl de andere straten zijn vernoemd naar de Nederlandse provincies en vooral naar kastelen en buitenplaatsen, gegroepeerd per provincie.

Het Gijsbrecht van Aemstelpark, genoemd naar Gijsbrecht van Aemstel, ligt door Buitenveldert in een lange strook van het west naar oost. Het vormt een ecologische verbinding tussen Amsterdamse Bos en Amstelpark. Aan de westkant van Buitenveldert ligt het Amsterdamse Bos met de Bosbaan. Een smalle strook van het Amsterdamse Bos, naast De Nieuwe Meer behoort bij Buitenveldert.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis en de bergingen.
Derde verdieping:
Overloop; meterkast.
Entree van de woning; hal; twee slaapkamers; separaat toilet; wasruimte; keuken met toegang tot het balkon; badkamer met wastafel en douche; woonkamer met toegang tot het ruime balkon en de eetkamer.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1963
- Woonoppervlakte circa 65 m² (meetrapport aanwezig)
- Individuele berging aanwezig op de begane grond van bijna 9 m²
- Verwarmd middels Intergas HR cv ketel (2018)
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten voor de woning € 86,07 en voor de berging € 7,05 per maand (begroting 2021)
- Erfpacht afgekocht tot en met 15-07-2059
- Projectnotaris Schut & van Os
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning als hoofdverblijf (of eerstegraads familielid die woning als hoofdverblijf gaat gebruiken)
- Verkoper behoudt zich tot tekenen koopakte het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 19 juni 2020 (12.00uur). Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 30 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1963
Indeling
Oppervlakte 65 m2
Inhoud 195 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Buitenveldert-West

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Buitenveldert-West? Amsterdam Buitenveldert-West is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Buitenveldert-West ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk