€ 245.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 245000,- k.k.

Dickenslaan 163, AMSTERDAM

** let op voorrang voor sociale huurders Alliantie **

Nu te koop een leuk drie kamer appartement van ca 73m2 op de 2e etage met balkon.
Het balkon aan de achterzijde kijkt uit over een groene binnentuin. Dit appartement op de 2e etage ligt in een keurig complex in Venserpolder, vlakbij “de Arena” met vele winkels, AFAS Live, Ziggo dome, eet- en drink gelegenheden en het gerenoveerde station Bijlmer. Nabij winkelcentrum de Amsterdamse Poort, en met openbaar vervoer (metrostation Venserpolder ligt om de hoek) en uitvalswegen in de buurt bent u zo in het centrum van Amsterdam. Er zijn ruime parkeermogelijkheden voor de deur.

Gemeenschappelijke toegangsdeur en gemeenschappelijk trappenhuis, 2e etage toegang tot de woning, hal met toegang tot alle vertrekken, ruime woonkamer aan de voorzijde met half rond raam en diepe vensterbank, keuken aan de achterzijde met toegang tot het balkon, 2 goede slaapkamers aan de achterzijde, separaat toilet met fontein, en goed formaat badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. in de hal kast met CV ketel.
Op de begane grond buitenom (deur vanuit de straat) is ook nog een berging van ca. 4 m2.

Bijzonderheden:
- Professioneel beheerde VVE Alliantie VVE diensten
- Woonoppervlakte ca 73,0m2 NEN meetrapport aanwezig
- Servicekosten 2019 ca. € 110,37 per maand woning en € 7,20 voor de berging (2020 concept € 112.32 en € 7,31)
- Erfpacht afgekocht tot en met 30-4-2034
- Projectnotaris Schut van Os
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende 2 jaar)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor
- Levering per direct

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 5 februari 2020. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 245.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1983
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 223 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen