€ 140.000 k.k.
  • Bellen
€ 140000,- k.k.

Dantestraat 118, Amsterdam

***DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 1 OKTOBER 2018.

Nu te koop een leuke studio met een woonoppervlakte van circa 34 m² in de Venserpolder, het groene hart naast de Arena en onder andere ook de Ziggo Dome. In de nabijheid bevinden zich diverse winkels, schoolvoorzieningen en een perfecte verbinding met het openbaar vervoer. Het appartement heeft de woonkamer aan de tuinzijde gelegen.

Indeling:
Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping aan de achterzijde van het complex gelegen aan de groene binnentuin. Vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken. In de hal bevindt zich een handige bergkast. Daarnaast is de badkamer, welke is voorzien van een wastafel, douche een toilet (eenvoudig netjes). De L-vormige kamer heeft een open keuken (NOG TE PLAATSEN) met CV ketel (NIEUW 2018) en meerdere mogelijkheden om deze kamer gezellig in te richten.

Op de begane grond kan nog gebruikt worden gemaakt van een berging van ca 3m2 groot, welke met nog drie andere woningen wordt gedeeld.

Bijzonderheden:
- Professioneel beheerde VvE Munnik VVE beheer
- Circa 34 m2
- Servicekosten ca. € 55,- per maand (2018)
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Erfpachtcanon afgekocht tot december 2034
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 140.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 34 m2
Inhoud 111 m3
Aantal kamers 1

Reageer op woning: Dantestraat 118 Amsterdam Stadsdeel Zuidoost

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuidoost

Een huis kopen of huren in Amsterdam Zuidoost. Amsterdam Zuidoost is in opkomst. De Arena boulevard naast de Venserpolder bruist en langs de Gaasperplas vind je rust.

Meer info over deze wijk