€ 240.000 k.k.
  • Bellen
€ 240000,- k.k.

Daniel Defoelaan 37, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT EN MET 11 JANUARI 2019 ***
Het is mogelijk ook voor niet sociale huurders van de Alliantie meteen al een afspraak te maken om te komen kijken

Nu te koop een leuk 3 kamer appartement van ca 73m2 op de 2e etage met balkon aan achterzijde.
Het balkon aan de achterzijde kijkt uit over een groene binnentuin. Dit appartement op de 2e etage ligt in een keurig complex in Venserpolder, vlakbij “de Arena” met vele winkels, AFAS Live, Ziggo dome, eet- en drink gelegenheden en het gerenoveerde station Bijlmer. Nabij winkelcentrum de Amsterdamse Poort, en met openbaar vervoer (metrostation Venserpolder ligt om de hoek) en uitvalswegen in de buurt bent u zo in het centrum van Amsterdam. Er zijn ruime parkeermogelijkheden voor de deur.

Gemeenschappelijke toegangsdeur en gemeenschappelijk trappenhuis, 2e etage toegang tot de woning, hal met toegang tot alle vertrekken, slaapkamer aan de voorzijde, toilet met fontein, badkamer met douche en wastafel, ruime slaapkamer aan de achterzijde. Toegang tot woonkamer aan de voorzijde half open met de keuken aan de achterzijde met deur naar het balkon, in de keuken kast met CV ketel.
Op de begane grond buitenom (deur vanuit de straat) is ook nog een berging behorende bij dit appartement van ca. 4 m2.

Bijzonderheden:
- Professioneel beheerder VVE Munnik VVE beheer
- Circa 73 m2
- Servicekosten ca. € 97,- per maand (2018) voor appartement en berging
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Erfpachtcanon afgekocht tot 1 december 2034
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 240.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 12 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1983
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 237 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Daniel Defoelaan 37 Amsterdam Stadsdeel Zuidoost

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuidoost

Een huis kopen of huren in Amsterdam Zuidoost. Amsterdam Zuidoost is in opkomst. De Arena boulevard naast de Venserpolder bruist en langs de Gaasperplas vind je rust.

Meer info over deze wijk