€ 175.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 175000,- k.k.

Daniel Defoelaan 283, Amsterdam

Dit is een buitenkanswoning! Een voormalige huurwoning van corporatie De Alliantie die beschikbaar is gekomen voor verkoop.

Het balkon aan de achterzijde kijkt uit over een groene binnentuin en aan de voorzijde vrij uitzicht. Dit appartement op de 1e etage ligt in een keurig complex in Venserpolder, vlakbij “de Arena” met vele winkels, AFAS Live, Ziggo dome, eet- en drink gelegenheden en het gerenoveerde station Bijlmer. Nabij winkelcentrum de Amsterdamse Poort, en met openbaar vervoer (metrostation Venserpolder ligt om de hoek) en uitvalswegen in de buurt bent u zo in het centrum van Amsterdam. Er zijn ruime parkeermogelijkheden voor de deur.

Gemeenschappelijke toegangsdeur en gemeenschappelijk trappenhuis, op de begane grond toegang tot de bergingen, 1e etage toegang tot de woning, hal met toegang tot alle vertrekken, ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde half open keuken aan de achterzijde met toegang tot het balkon, een goede slaapkamer aan de achterzijde, badkamer met douche en wastafel, separaat toilet met fontein, ruime bergkast.

In de onderbouw is ook nog een berging van ca. 4 m2.

Bijzonderheden:
- Professionele VvE
- Circa 58 m2
- Servicekosten ca. € 78,- per maand (2017)
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Erfpachtcanon afgekocht tot december 2034
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 175.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1983
Indeling
Oppervlakte 58 m2
Inhoud 145 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuidoost

Een huis kopen of huren in Amsterdam Zuidoost. Amsterdam Zuidoost is in opkomst. De Arena boulevard naast de Venserpolder bruist en langs de Gaasperplas vind je rust.

Meer info over deze wijk